自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

牛年勳章

請問有冇JMor身邊朋友睇過呢間牙科醫院?見到好些奧運冠軍家英哥古明華都有幫襯。同埋佢地話做微創,剝完牙如果牙骨條件OK,可以即時植牙釘。瑞士ITI報價都係六千幾,來緊我要植幾隻咁多,坊間咁多牙醫牙科診所真係唔知點樣選擇。成世人最驚整牙,仲驚過生仔 ,希望有相關資訊的JM分享一下
attach0/tmp/phpFcq7wj
attach1/tmp/phprrJuge
attach2/tmp/phpzFJ0Z8

公爵府

廣告

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

呢間都ok 的,我係格倫菲爾植牙,冇問題的!

大宅

好似喺小紅書見過啲人差評,你search吓

侯爵府

rebeccalin 發表於 24-5-15 11:22
請問有冇JMor身邊朋友睇過呢間牙科醫院?見到好些奧運冠軍家英哥古明華都有幫襯。同埋佢地話做微創,剝完牙 ...

同美容院宣傳一樣
只要堅持相信神 是愛我,為我捨己
《麥田裏的守望者》為世界貢獻了一個詞語:守望。教育不是管,也不是不管。在管與不管之間,有一個詞語叫“守望“。

公爵府

牛年勳章

變成一首歌 發表於 24-5-15 15:51
好似喺小紅書見過啲人差評,你search吓

我冇小紅書呢。可否截圖看看?THX,真係好難選擇,幾個朋友介紹幾間唔同的牙科診所,有D話好,有D話唔好。呢間係FB見到,話可以剝完立即種牙釘,我想快D整好,唔想拖咁耐,先上來問下。

公爵府

牛年勳章

echoo 發表於 24-5-15 15:32
呢間都ok 的,我係格倫菲爾植牙,冇問題的!

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23709559
呢個post又話呢間唔得,叫人唔好幫襯。

大宅

rebeccalin 發表於 24-5-15 15:54
我冇小紅書呢。可否截圖看看?THX,真係好難選擇,幾個朋友介紹幾間唔同的牙科診所,有D話好,有D話唔好。 ...

52 笨蛋美女发布了一篇小红书笔记,快来看吧! (emoji) rsAF1vbcdsHnXxp (emoji) http://xhslink.com/TTvEiJ,复制本条信息,打开【小红书】App查看精彩内容!

72 爱喝优益c的甜甜圈发布了一篇小红书笔记,快来看吧! (emoji) D0PtlX16J8yKOC8 (emoji) http://xhslink.com/I0QEiJ,复制本条信息,打开【小红书】App查看精彩内容!

79 洛溪极限发布了一篇小红书笔记,快来看吧! (emoji) 6njCTCWORJ0pLrA (emoji) http://xhslink.com/2XhFiJ,复制本条信息,打开【小红书】App查看精彩内容!

大宅

打個名揾都好多差評

珍珠宮

好媽媽勳章

rebeccalin 發表於 24-5-15 15:55
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23709559
呢個post又話呢間唔得,叫人唔好 ...

一千蚊种牙是gimmick ,好似稻香一蚊一隻雞,如果真想放下一蚊攞雞走係吾可能的。其實佢哋種牙已平香港一半,醫生技術不低過香港。

翡翠宮

畀面勳章

明星廣告信一成都c,不如搵間三甲醫院做
日日是好日

公爵府

牛年勳章

mother904 發表於 24-5-15 16:29
明星廣告信一成都c,不如搵間三甲醫院做

有冇邊間三甲醫院推薦一下?最好係深圳灣附近的

子爵府

我老公同事推薦呢間洗牙,但植牙就唔知好唔好

翡翠宮

畀面勳章

rebeccalin 發表於 24-5-15 16:36
有冇邊間三甲醫院推薦一下?最好係深圳灣附近的

我自己諗住試下深圳港大

日日是好日

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

我昨日中午按左Facebook 想睇下報價,竟然到夜晚有專人打電話來報價,講到真系好平,韓國料種一個2900今個月仲有優惠種第一隻會平700,話呢個價基本上全包,我問加骨粉,佢答如果照左需要加就700蚊15克,冇需要就呢個價包晒了,好似話最好系歐洲款,6千幾一隻,當時系街唔記得甘詳細了,我話唔知揾邊個醫生好,佢話佢哋會安排院長,我話甘院長咪好唔得閒,個個都話要院長,真心想知有邊間推介

侯爵府

熙fi媽媽 發表於 24-5-15 17:01
我昨日中午按左Facebook 想睇下報價,竟然到夜晚有專人打電話來報價,講到真系好平,韓國料種一個2900今個月仲 ...

有個朋友去咗麥芽植牙11隻, 唔記得咗三萬四定三萬八, 韓國料. 不過唔知佢整成點

公爵府

牛年勳章

mother904 發表於 24-5-15 16:59
我自己諗住試下深圳港大

港大唔知有冇人係度植過牙分享一下呢?同埋你知道收費如何嗎?

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

我都想知三大系怎?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊