自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

大宅

2018復活節勳章

SmallTungmama 發表於 24-5-6 20:35
我都想車巴佢; 喊得咁假!個女人以為喊就可以攞返啲錢;一定要東張跟進睇下個女人冇錢仲會唔會服侍咸濕阿 ...

其實個女人講話做飲食業有前途
都已經笑出聲

侯爵府

回覆樓主:

有時真係好佩服佢哋,為咗錢真係可以搲爛塊面!
佢哋真係有個優點,為求達到目的、會好鍥而不捨!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

無左幾百萬,我估我可以喊得淒涼過佢

一身珠光寶氣,有手有腳出去做野養個伯伯啦,大不了攞埋隻錶去賣,就真愛喇

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

一哭二鬧三上吊,仲未訓地

子爵府

畀面勳章

回覆樓主:

唔知點解喺屋企都要戴晒口罩?!。驚人認得佢?!

佢緊係要扮喊啦。。唔係點博個老野同情。。而且。個伯伯真係如佢所講 自殺嘅話。佢咪冇咗個金礦囉。。

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

judy1122 發表於 24-5-6 20:20
阿伯d錢應該係老婆都有份一齊儲先咁大舊
個老婆慳足咁多年
個老鬼一野洗左30幾萬仲要拎多一百萬

我有諗過果d錢有冇可能係佢老婆死咗啲人壽保險嚟呢?

yeung_ma    發表於 24-5-6 22:04
goldpiglet    發表於 24-5-6 21:34

公爵府

sasafan 發表於 24-5-6 20:05
最搞笑一開頭,話開聯名唔係承繼啲錢係處理,嘩幾識講嘢啊!阿伯啲錢由五個仔女承繼好天經地義呀,你識咗人 ...

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

露比2006 發表於 24-5-6 20:58
每個月應該至少比返$3000老豆當生活費、睇醫生...
否则又係貪老豆d 錢...

1萬都唔過份,d錢放銀行都有息,好過亞爸生活都有問題喇
放下自在

公爵府

大陸婆,呃阿伯錢,搞到人哋屋企咁,因住被天收

男爵府

為咗錢,國內佳麗真係乜都做得出,咁短時間就同個年紀做得佢老豆既人結婚,盲既都知佢目的係乜嘢!

上集有影到個女人係離婚人士,好奇想知佢上次結婚對象係唔係又係香港人?佢用呢個方法落嚟香港,再用呢個方法增加自己財富?

水晶宮

waiyeee 發表於 24-5-6 20:02
大嗱嗱冇咗450萬,俾著我喊得大聲過佢

攞住個咪嚟喊

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

真係想介紹肥姑姑比李聾機識 , 睇吓鹿死誰手

瑪瑙宮

回覆樓主:

東張│港伯閃娶細30年內地婦‎ 識1個月贈百萬‎ 與子女反目積蓄盡失
https://www.hk01.com/article/1016925?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

識2個月結婚,結婚就送30萬手飾,跟住要100萬做生意,亞伯如果冇錢,靠長者津貼幾千蚊過生活,個女人會咁好對佢,仲好意思搵東張西望,講到咁真愛。信先奇啦。唔係為錢,唔通貪亞伯老?

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

有朋友個案係有個大6女人做酒樓知客,一路透過吹水,好清楚每個茶客背景尤其單身男老人! 跟著鎻緊目標埋身,又係氹個亞伯過晒D錢比佢,賣埋層樓套現! 跟手推左個亞伯入老人院,通知亞伯D屋企人! 亞伯無兒無女,得個外甥女,發現亞伯本簿仔淨返兩萬蚊,個女人逃之夭夭! 亞伯好慘,一直悶悶不樂幾個月後走埋

公爵府

karenkatte 發表於 24-5-6 20:04
帶埋珠鏈成套首飾去打工

話説年頭家長會,有個媽媽家長真係好似何太咁,我真係覺得有d眼熟,因爲真係好似,40幾歲咁樣,又係帶住條珍珠頸鍊,梳咁ge頭,化左妝,帶口罩,一樣口音咁話“我趕住番工,死la唔知要排隊” 然後我同另一個媽媽就問你約幾點,佢又真係約個時間係我地面前, 雖然我地等左一個鐘以上都讓俾佢見先,因為我地星期六唔洗番工,但我心裏面諗番咩工要咁ge style ,因爲我著T shit 運動褲去家長日ga ja
但今日睇真d,好似係學校附近條新公屋村,唔會咁岩掛…但我仔讀小學wo, 小紅書話佢有個18歲仔?

珍珠宮

虎到金來勳章

sasafan 發表於 24-5-6 20:05
最搞笑一開頭,話開聯名唔係承繼啲錢係處理,嘩幾識講嘢啊!阿伯啲錢由五個仔女承繼好天經地義呀,你識咗人 ...

咪係,搶住答係處理唔係承繼,驚得佢

伯爵府

個減濕亞伯,見拖到實一實,都生左五個,無女人唔得咩!第日比中年佳麗呃曬,真係減都無謂,比120蚊出去玩下就算!

寶石宮

2024年龍年勳章

wingyaumama 發表於 24-5-6 19:58
扮曬嘢喺度喊,根本就見唔到有眼淚

幸福可以好簡單

大宅

回覆樓主:

個女人好噁心呀

男爵府

回覆樓主:

「喊」下,可以舉手Show下D戰利品
話時話,