自由講場

跳至

首頁
45678...22

尾頁

男爵府

正常唔貪錢既人是唔會叫人去買隻10萬既手錶同13萬既鑽介囉。個女人仲蠢到戴埋上電視,傻既都知佢貪錢啦

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

LoveChild 發表於 24-5-6 20:41
阿伯D仔女可能諗阿媽在生時, 阿爸有無買過咁大隻介子俾阿媽, 而家阿伯又唔係無錢, 賣了D介子手表, 都有3-4X ...

賣出去邊值錢

複式洋房

yiuki 發表於 24-5-6 17:35
個女人話都發生咗關係 所以結婚

可能係個女嘅強推阿伯上床(emoji)

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Dylanli2017 發表於 24-5-6 21:09
正常唔貪錢既人是唔會叫人去買隻10萬既手錶同13萬既鑽介囉。個女人仲蠢到戴埋上電視,傻既都知佢貪錢啦 ...

佢一定係貪
仲要好貪個隻
寧願蝕110,000都要拎返100萬出黎
爭個2-3個月都唔等?

珍珠宮

回覆樓主:

既然個女人話真愛,咁咪佢出錢照顧阿伯囉。阿伯無哂錢,個女人都肯繼續養佢照顧佢,咁就係真愛!

珍珠宮

回覆樓主:

個女人話會去打工養亞伯喎,放長雙眼睇啦,先幾個月貨仔

子爵府

fatpigfatpig 發表於 24-5-6 21:07
煲湯同發生關係。

可能D湯加左D牛鞭及犀利仕春藥,個呀伯飲完鞭鞭有力以為找到第二春真愛先變成脫胎換骨,佢饮左春藥呀猪呀狗都變美女去發洩,個呀嬸一拍吓佢條腿就立刻撻着,感覺呀嬸一走佢就空虛難受,好似食左毒品咁,無得食就發花癲,呢D唔係真愛係咸濕,呀嬸只係曲線詐騙。女子合法提取金錢非常又理。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

yokobbyoko 發表於 24-5-6 21:09
明知個女人呃錢都留返錢俾佢呃?到冇晒錢個女人自然走拉,到時咪又係得仔女理佢,好明顯d仔女係等佢冇錢個 ...

如果咁講咁呀伯啲錢唔畀個女人呃,而家都畀仔女呃曬啦, 你有冇睇我前面嘅回覆,如果真心想個老豆好,唔會攞曬佢啲錢就完全唔理佢, 又粗口又騷擾, 阿伯係老可能會比人呃,但佢都係想有人照顧有人傾下計,做仔女嘅又有冇理下佢感受, 攞曬個老豆啲錢然後唔理佢,做仔女應該係咁?

男爵府

洋蔥頭媽咪 發表於 24-5-6 21:03
一樣還一樣 ,始終啲錢係阿伯嘅,個女轉走曬但完全唔聽個老豆電話,唔理佢, 其實講得衰啲仔女都一樣係貪 ...

大陸婆已經攞咗30萬手飾,手錶!應該仲有cap現金!
如果明知嗰女人呃錢,做個女唔比佢都算做有原因!
不過,女婿同個大女講粗口,問老豆幾時死真係太差!太過無禮!

大宅

洋蔥頭媽咪 發表於 24-5-6 21:14
如果咁講咁呀伯啲錢唔畀個女人呃,而家都畀仔女呃曬啦, 你有冇睇我前面嘅回覆,如果真心想個老豆好,唔會 ...

冇出現呢個女人仲結埋婚d仔女係唔會轉走佢d錢

伯爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章

好明顯個大陸婆呃錢啦,做仔女點唔勞氣呀!呀媽以前慳慳埋埋啲錢嚟㗎!

侯爵府

如果咁講咁呀伯啲錢唔畀個女人呃,而家都畀仔女呃曬啦, 你有冇睇我前面嘅回覆,如果真心想個老豆好,唔會 ...

冇訪問仔女所以係咪冇理都冇人知。
但之前好似有講仔女响未有新何太前,係會成日見面同帶何伯去旅行。
有jm話,要呃都唔會7,8年後至呃,係同新何太結婚,子女至行動,覺得係想個新何太知難而退,而家老豆一蚊都冇,係咪仲係真愛呢??!
有睇開東張,都見唔少case係飲下湯虛寒問暖就成層樓比人呃埋。
筆錢話就話係爸爸,但媽媽應該都有份,可能加埋媽媽退休金或者人寿,真係甘心睇住俾人呃走晒?!
所以單睇目前,個人覺得細女hold 咗筆錢係啱嘅。咁人人睇法都可以唔同嘅

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

其實啲錢都未必係伯伯嘅,亦有可能係老妻未死時儲落,更加可以係婆婆的保險金!
大陸婆真心唔係為錢嘅,咪平平淡同亞伯粗茶淡飯過埋下半世囉!
日久見人心,見勢色唔對都費事嘥時間落去啦

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

pochario 發表於 24-5-6 21:26
冇訪問仔女所以係咪冇理都冇人知。
但之前好似有講仔女响未有新何太前,係會成日見面同帶何伯去旅行。
有j ...

個女攞咗佢啲錢或者係想佢好, 但攞完完全唔理個老豆 , 唔聽電話 ,女婿又粗口,又騷擾就似乎有啲過份。
我前面都有講如果佢攞咗啲錢,但同老豆講怕佢畀人呃幫佢保管, 應承佢會每月畀返啲生活費佢 ,我覺得合理少少,但而家攞完就完全消失拒絕來往, 咁好難令人相信係為佢好, 似係怕無曬不如同佢提早分身家

子爵府

2313 發表於 24-5-6 11:59
伯伯係咪應該取回自己應得款項,做自己開心想做的事呢?好像追夢一樣都未必功,伯伯或許甘願一試。 :happ ...

如果咁駛鬼警訊咩?個個都係溫溫燉燉比人呃完先清醒。

公爵府

唔知阿伯同大嬸鏡頭後做過咩仔女,女婿先會咁對佢,佢搬走,個仔都冇換鎖,係帶埋個女人返去拎左1次少少野,個仔先換鎖,仲有大女打比佢,阿伯點解又唔聽?有時激動起上黎真係會打好多次電話唔奇,又唔係每晚都係咁
出世:3.52KG
1個月:5KG
2個月:6.06KG
3個月:7.28KG
4個月:7.69KG
6個月:8.7KG

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

Crystalivy 發表於 24-5-6 13:12
陰公,元配在生時有冇咁闊綽買13萬鑽石戒指同名錶,銀行$可能元配辛苦同佢捱返黎
...

又有可能係元配死左嘅人壽保險金

珍珠宮

shop_baby 發表於 24-5-6 21:38
唔知阿伯同大嬸鏡頭後做過咩仔女,女婿先會咁對佢,佢搬走,個仔都冇換鎖,係帶埋個女人返去拎左1次少少野 ...

唔係完全怪個女攞走曬佢啲錢,係覺得仔女攞咗錢之後嘅態度同處理好有問題, 老豆已經七十幾歲,仲擺得幾多年

男爵府

回覆樓主:

情呢樣野真是當事人先知,有幾多女人仲有學識喎,連面都末見過就被人呃左錢,亞伯都上過床呀!

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

東張做完未?聽日仲有無?

首頁
45678...22

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊