影視娛樂

跳至

首頁
12345...15

尾頁

珍珠宮

kcm 發表於 24-1-30 12:08
申世京做戲有冇好d

一見到有申又古裝都唔洗睇

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

kcm 發表於 24-1-30 12:08
申世京做戲有冇好d
好左, 但CHEF好好戲, 我會睇落去呀。 另外, 我都睇緊請和我老公結婚吧, 又幾OK架喎。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

kcm 發表於 24-1-30 09:52
唔係呀!佢得大力女攪笑
金裝律師要背勁多對白
Happiness 係打戲

古裝我有開,做世子好正

珍珠宮

都唔差
好似話韓國收視好低喎

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

andyan324 發表於 24-2-4 21:08
都唔差
好似話韓國收視好低喎

應該係劇情普通
我哋暫時都無野跟進

珍珠宮

我又覺得OK喎

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

andyan324 發表於 24-2-4 21:08
都唔差
好似話韓國收視好低喎

Jtbc 收視有6,唔差喎
我覺得幾好睇

琥珀宮

kcm 發表於 24-2-6 15:01
Jtbc 收視有6,唔差喎
我覺得幾好睇

有男主每個鏡頭都好睇
住天台屋都咁樂觀

子爵府

stagea 發表於 24-1-23 13:22
期待女婿新劇,星期六Netflix 上啦

睇左兩集。好耐冇睇朴信惠,對上一次已經係Doctors.

琥珀宮

hohoyy 發表於 24-2-6 19:24
睇左兩集。好耐冇睇朴信惠,對上一次已經係Doctors.

佢好耐無拍劇,我就上次睇係西西佛斯。

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 24-2-6 15:59
有男主每個鏡頭都好睇
住天台屋都咁樂觀

估唔到男女主咁快互相支持
咁之後有咩講?
女主家人好攪笑

琥珀宮

kcm 發表於 24-2-6 19:54
咁之後有咩講?
女主家人好攪笑

男女過電,交流交流
女主家人正,有女神降臨既影子

子爵府

咁之後有咩講?
女主家人好攪笑

女主媽媽好多劇都有,例如愛的迫降,上流寄生族。。。

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

咁之後有咩講?
女主家人好攪笑

女主細佬好笑
[img=500,400][/img]

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 24-2-6 20:03
男女過電,交流交流
...

男主就有大力女時嘅影子
[img=500,400][/img]

水晶宮

stagea 發表於 24-2-6 20:03
男女過電,交流交流
...

係呀!同一個亞媽

水晶宮

hohoyy 發表於 24-2-6 20:23
女主媽媽好多劇都有,例如愛的迫降,上流寄生族。。。

有咩?我最深刻印象係女神降臨

水晶宮

miu~miu 發表於 24-2-6 23:24
女主細佬好笑

得5人訂閱嘅整容醫生都好好笑,估唔到佢有咁大個女

琥珀宮

miu~miu 發表於 24-2-6 23:25
男主就有大力女時嘅影子

男主都幾多表情, 第二集已俾外套女主, 立即心心眼

琥珀宮

kcm 發表於 24-2-7 08:39
係呀!同一個亞媽

好似後生左添, 佢同阿女嘈, 之後見到好多藥, 個樣扮得好可憐

首頁
12345...15

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊