親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問有冇人近排去過,可以分享吓以資料:

1) 租車介紹

2) 小朋友7同13歲, 仲值唔值得去 Legoland 同 Legoland waterpark?

3) 7歲去 Ferrari World 啱玩嗎?

4) 去 grand mosque 有什麼要注意?

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

AAAE 發表於 23-8-15 22:52
請問有冇人近排去過,可以分享吓以資料:

1) 租車介紹

我當年係跟團
Lego land 如果要自費,我唔會去,我影完相就走,不過如果你家人係Lego 迷可能會鍾意
Ferrari world其實唔算大,不過個過山車的確要試吓(7歲俾唔俾玩就無留意)
我最鍾意玩嘅係motiongate theme park
隔離間Lapita酒店都好靚

大清真寺要由頭包到腳,一係用絲巾,一係著有帽衫

別墅

Charlotte_mom 發表於 23-8-16 10:05
我當年係跟團
Lego land 如果要自費,我唔會去,我影完相就走,不過如果你家人係Lego 迷可能會鍾意
Ferrar ...

Charlotte mom, 你有冇去 Legoland Waterpark 嗎?

唔知係咪只有不太刺激嘅水上滑梯?

Many thanks!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

AAAE 發表於 23-8-16 22:03
Charlotte mom, 你有冇去 Legoland Waterpark 嗎?

唔知係咪只有不太刺激嘅水上滑梯?

我無去legoland 個水上樂園

呢個就有去
https://www.atlantis.com/dubai/atlantis-aquaventure

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊