夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

其實性生活係兩個人之間的一個重要部份,尤其係男性。 而且性生活嘅品質都非常重要,並不是高潮來了就完了事。 身理需要其實很難控制,肚餓要食飯係好正常嘅事,但餐餐食白飯始終不能會被滿足,所以都有機會選擇離婚。 所以兩公婆更加坦白說出感受,若果對方不認同,離婚也應該直接了當。

別墅

回覆樓主:

如果男方表示唔滿足成件事就唔同晒

大宅

vlamho 發表於 23-7-30 07:31
其實男人係咪真係可以幾年唔搞野?

我識的唔會囉,成日都想做, 有d朋友話同老婆十幾年冇晒性趣硬唔到,男人係睇對手

別墅

bella啤拿 發表於 24-5-6 03:33
我識的唔會囉,成日都想做, 有d朋友話同老婆十幾年冇晒性趣硬唔到,男人係睇對手
...

我都識朋友話老公唔得硬唔到,但佢老公成日唔見人,睇怕又係出面食

子爵府

evewg203 發表於 24-3-17 11:50
結左婚6年幾,c6佢係冇乜性慾嘅人,咁多年都無進入過。自己年紀唔細,生b冇希望,試過為生育問題睇醫生, ...

先處理好這段婚姻吧
有無人追都無關係
沒小朋友,易處理好多

禁止訪問

複式洋房

回覆樓主:

其實性關係都幾重要,我之前同太太都係生第二個仔後有段長時間冇,因為啲細佬要同床瞓,大家工作又忙,試過一年之後有機會做,但係入時佢話好痛,係真係好痛,成個人縮起,之前都冇咁樣,之後我成日怕整痛佢就一直冇再做,只係有時大家用手解決,久而久之就連呢樣都冇埋,之後幾年都冇,最近發現佢有疑似出軌行為,直接同佢傾佢無認,因為我都無實際証據,期間佢好重點問我點解咁耐唔同佢做,同佢講返原因佢又唔信,所以我相信性關係對夫婦真係好重要

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊