潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇人喺呢間代購買過嘢?我睇中咗個EVELYNE 29 ,見呢間成日都做直播又有得買,想知依家係咪買真貨?

大宅

我同佢買過其他牌子,驗過係正貨,但送貨包裝好求其同扣位有瑕疵,買H的話建議到門市睇過冇問題先收

wcpcelia    發表於 22-6-2 12:22

侯爵府

回覆樓主:

我和啲c9朋友都買過,
近排Hermes 賣得貴過名閒站,
同米閒站一樣價
名閒站有相熟sales可以俾熟客多一過折
而米閒站冇得點講價,但可以講下俾返正單
呢間代購啲H正單要等到天長地久,買完先安排英國寄單返香港。
朋友試過訂H袋,取貨時已經使用感, ( 當時見到唔好意思掃朋友興 踩個袋磨蝕到衰過海港城啲display袋,反正她第一次搵代購買都唔識分,又唔知米閒站/銀座啲收袋過程 冇貼或帶位和角位磨蝕都會蝕錢 銼價)
似英國個邊公司收貨&賣手問題,或歐洲收返黎低價再高價香港放出
但佢哋直播會話自己喺全新今年單
事實 銅鑼灣幾間代購啲袋都新啲~
如果呢間賣得唔平,要比較下考慮下
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

洋房

我有幫襯哩間公司買袋,買左好幾個。
服務態度都唔錯,耳環/袋我都買過,係正貨
不過佢有時好狗,會海鮮價,所以你問清楚同埋門市CHECK清楚個袋有無花果D

複式洋房

之前有睇開佢直播話自己啲袋都係自己公司啲買手買番來,好似幾信得過。但最近見到佢WhatsApp group post 左個mini c 背景個盒好似怪怪地。。。唔知係我見識少定點

民房

黑色紙皮箱

黑色紙皮箱

有冇好?我有一間代購店,值得發表
話晒俾幾千,甚至幾十萬,要小心謹慎

我之前喺女女奢華度做,地點在舉辦奧運會。
自從我辭咗職之後,兩位女女莫名其妙的對待我,個感覺簡直係你去咗第二度空間
直至辭職之後,我需要一份前公司的薪金證明,兩位女女及一位員工用啲魔術嘅行為,冇去蓋公司印及簽名系證明薪金文件上,我覺得好無奈。最後對方中話我去店舖呢個行為,係阻住佢做生意,仲會報警,出警告信嚟威脅我。

你哋會唔會去幫襯?見仁見智,受到就係好有性格
你放假咪對你好囉
你有問題要查詢講你走囉

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊