自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

想請問下如果呢三間航空公司去首爾,價錢都係差唔多,請問各位會點揀?因為未坐過韓亞、大韓(呢兩間時間會靚啲,有凌晨機)想知呢兩間好唔好。 謝謝各位!!

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

shareen1109 發表於 23-9-5 17:40
想請問下如果呢三間航空公司去首爾,價錢都係差唔多,請問各位會點揀?因為未坐過韓亞、大韓(呢兩間時間會 ...

搭過大韓, 幾好, 空姐靚, 又有拌飯食, 有電視睇.
如果搭AREX仲可以在首爾站Check in, 去到機場兩手fingfing就可以去上機. (韓亞都可以在首爾站預辦登機)

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

想請問下如果呢三間航空公司去首爾,價錢都係差唔多,請問各位會點揀?因為未坐過韓亞、大韓(呢兩間時間會 ...

D人話大韓飛機餐正d, 我未坐過,去3次,兩次都坐韓亞
放下自在

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

韓亞有Bibimbap 食

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

一定係大韓最正,乾淨有香氣,最重要係有勁好食嘅拌飯,最差係韓亞,service差

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

大韓,韓亞我都坐過,啲餐好食過國泰

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

迷韓者 發表於 23-9-5 17:51
一定係大韓最正,乾淨有香氣,最重要係有勁好食嘅拌飯,最差係韓亞,service差 ...

又唔覺,年頭因為唔知飛唔飛到問題打去cs, 搵埋佢地亞頭,都好幫手下
放下自在

水晶宮

大韓

男爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

咁我都揀大韓了,似乎都幾一面倒 我就係鍾意佢有凌晨機、國泰冇呀。

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

迷韓者 發表於 23-9-5 17:51
一定係大韓最正,乾淨有香氣,最重要係有勁好食嘅拌飯,最差係韓亞,service差 ...

早幾個月坐韓亞空姐都幾好,飛機餐都好食,但未坐過大韓,搵緊機會試
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

男爵府

BK Milk勳章

goo_littlebb 發表於 23-9-5 17:45
搭過大韓, 幾好, 空姐靚, 又有拌飯食, 有電視睇.
如果搭AREX仲可以在首爾站Check in, 去到機場兩手fingfin ...

謝謝你

伯爵府

我都揀緊,請問你幾時去?我plan 3月頭,唔知到時咩天氣呢

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

國泰安全好多

大韓唔會揀,韓亞都麻麻

別墅

我會揀大韓飛機餐韓式拌飯好正又可以一早去首爾站寄行李同check in 先一身輕咁玩到盡先再去機場過關上機.

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

上星期四從首爾回港、都是坐國泰、空姐空少9成識廣東話、電影啱睇、有haagen-dazs雪糕食~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

象牙宮

shareen1109 發表於 23-9-5 18:01
咁我都揀大韓了,似乎都幾一面倒 我就係鍾意佢有凌晨機、國泰冇呀。
...

時間好用好多
放下自在

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

買左韓亞,因為5月時買復活節平
但家人唔想去程坐凌晨機,為有去程uo,回程韓亞

大宅

回覆樓主:

一定大韓。。個拌飯無得頂

男爵府

好少見大韓同韓亞參不多價錢,一定係大韓,佢個拌飯冇得輸。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

國泰最平果種機票,寄倉應該只包一件23kg, 要留意

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊