自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ychan^ 發表於 24-5-15 18:18
睇完幾輯東張完全睇得出新何太系大話精:
-話自己46歲(結婚證書系43歲)
-話自己識咗何伯1個幾月提出結婚 ...

介紹男人,唔係唔記得,河馬答(無印象)

goldpiglet    發表於 24-5-16 01:11

大宅

70幾歲嘅男人,唔會搵60幾歲嘅女伴,阿伯其實都講咗,搵個人都係想照顧自己。

你可以話男人自私,但幾多歲嘅男人,如果俾佢再搵旅伴,都係鍾意後生女,呢個基因天性。

大劉大甘比幾多年?甘比嘅年紀,我記得同劉鳴偉差唔多。

別墅

stagea 發表於 24-5-15 18:23
係街市就賣海味,四出獵艷,再話開剪髮舖,跟住煲下湯,焗下花旗參水,只係用左十五日時間,360個小時就揾 ...
真係好想訪問吓佢兩個前夫
一定好爆

子爵府

你個時間線好正

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

uwjs 發表於 24-5-15 18:27
真係好想訪問吓佢兩個前夫
一定好爆

等前夫出嚟爆料

侯爵府

邊有人咁唔知醜,幾廿歲仲好意思話要做人哋契女!你估而家搵Sugar Daddy咩!

珍珠宮

mandy952 發表於 24-5-15 17:22
其實續弦唔係問題,問題係應該揾個正常嘅
譚道德就係一個好例子,仔女都好支持佢再婚
...

識咗一、兩個月結婚,太快,河馬擺明係貪錢,何伯仲話留返自己用

珍珠宮

今日睇小紅書有人爆料,唔知真唔真,話對龍鳳鈪係何伯亡妻買定黎俾細仔新抱,點知呀伯攞咗去俾河馬,所以先激到細仔要換鎖

珍珠宮

Jhar 發表於 24-5-15 17:51
我姑丈因病去世多年,我姑媽之後識咗個咁上下年紀,同樣喪偶嘅男人一齊,但就冇結婚,各有仔女,仔女長大晒 ...

朋友5x歲喪夫,2年係識咗新男友,但亦無再婚。

大宅

哇 你寫咁多嘢都幾認真下

大宅

mandy952 發表於 24-5-15 17:22
其實續弦唔係問題,問題係應該揾個正常嘅
譚道德就係一個好例子,仔女都好支持佢再婚
...

一齊冇耐就想謀人副身家,仔女一定唔順氣阿媽有份慳返來既錢俾個外來女人攞晒啦

琥珀宮

laukkk 發表於 24-5-15 18:31
今日睇小紅書有人爆料,唔知真唔真,話對龍鳳鈪係何伯亡妻買定黎俾細仔新抱,點知呀伯攞咗去俾河馬,所以 ...

唔,呢樣有保留,忘妻走左九年,九年前的周xx盒唔係呢個新款嚟,係單色櫃桶盒。

公爵府

你好犀利 有個timeline 清楚好多,對龍鳯鈪識左一個月都未有就可以叫何伯買,咁進取

男爵府

勁,我都唔明白,點解今日仲會有人覺得啲仔女唔啱,一蚊都唔應該比佢

珍珠宮

嘩,好清楚,唔該晒

侯爵府

uwjs 發表於 24-5-15 18:19
佢都幾多才多藝
仲有個寧願唔讀書都要做嘢養呀伯嘅親生仔
好難唔令全港女網民羨慕

垃圾老母
自己温佬仲要攪個仔
仲攪人地仔女
不知所謂

等房署做野
等何家5仔女做野
拆穿呢個妖孽
只要堅持相信神 是愛我,為我捨己
《麥田裏的守望者》為世界貢獻了一個詞語:守望。教育不是管,也不是不管。在管與不管之間,有一個詞語叫“守望“。

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

hct300 發表於 24-5-15 16:43
東張西望丨何伯大仔疑發聲!斥父不曾送貴重物給亡母 450萬非全由父賺取:阿媽同佢捱返嚟

TVB節目《東張西 ...

既然係咁,其實d 仔女做狠心d, 登報同阿伯脫離父子關係,阿伯仔女又冇,錢又冇。個女人知阿伯冇晒錢,就自然會搵借口知難而退,唔洗搞咁多嘢。

洋房

大灣區共融

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

stagea 發表於 24-5-15 18:36
唔,呢樣有保留,忘妻走左九年,九年前的周xx盒唔係呢個新款嚟,係單色櫃桶盒。
...

同意,何太果個係新款盒

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

你好犀利

首頁
12345...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊