少年成長

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想問大家屋企嘅中學生
一個月實際用幾多GB數據?(emoji)(emoji)

想參考大家嘅資料幫個仔張儲值卡轉上台
thanks

男爵府

Chingluvu 發表於 23-10-20 13:13
想問大家屋企嘅中學生

本身我仔用太空卡,但佢每日返放學用手機上IG, FB、、、、每月起碼3xgb/月。

依家轉左去中移動既月費,每月30gb+3gb大灣區,再加任用無限免費平台數據,再回贈$250+$200, 為返$80/月。

子爵府

+5熱血勳章

Ivan1023 發表於 23-10-23 14:09
本身我仔用太空卡,但佢每日返放學用手機上IG, FB、、、、每月起碼3xgb/月。

依家轉左去中移動既月費,每 ...

好抵喎

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

想問大家屋企嘅中學生

SoSim好抵,我宜家公司電話用緊$38/30日個plan,data 好夠用,上網好順。打算幫個仔轉呢個台。
attach0/tmp/phppLxrT6

複式洋房

想問大家屋企嘅中學生

見SmarTone有個5G學生plan都幾抵用

128蚊個月無限數據加送每月3GB中澳漫遊

仲有得免數據聽歌同zoom/team

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊