求職招聘

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

抽血員白紙(抽過真人,真人培訓)哪裡搵工?謝謝

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

你抽夠30個人嗎?可以試吓去醫院網望吓。之前喺醫院報讀過,不過佢需要我抽夠30個人,所以佢話喺醫院做開嗰啲姐姐轉抽血員就最好,因為佢哋醫院會比佢哋有依個機會比病人佢哋試抽,而我哋唔喺醫院做嗰啲就好難有機會做到幫真人抽血…

複式洋房

魚肉翅 發表於 23-12-16 18:05
你抽夠30個人嗎?可以試吓去醫院網望吓。之前喺醫院報讀過,不過佢需要我抽夠30個人,所以佢話喺醫院做開嗰 ...

我成功抽得20針,請問一定要夠30針?有乜要求嗎?因我想試下有冇抽血義工做

複式洋房

魚肉翅 發表於 23-12-16 18:05
你抽夠30個人嗎?可以試吓去醫院網望吓。之前喺醫院報讀過,不過佢需要我抽夠30個人,所以佢話喺醫院做開嗰 ...

唔夠30人醫管局唔收嗎?

男爵府

qichunli 發表於 23-12-16 19:05
我成功抽得20針,請問一定要夠30針?有乜要求嗎?因我想試下有冇抽血義工做
...

起碼八年前10年前嗰時我都喺醫院管理局開嘅課程度讀,佢話一定要抽夠30個人先至得,因為嗰時佢都缺人手,我諗呢啲係基本….反而做義工嗰啲我真係唔知

複式洋房

魚肉翅 發表於 23-12-17 07:49
起碼八年前10年前嗰時我都喺醫院管理局開嘅課程度讀,佢話一定要抽夠30個人先至得,因為嗰時佢都缺人手, ...

咁您是資深抽血員呀,受教了,即係坊間讀完課程要再入HA讀過之後先至入到HA做?因我現在唔知用乜途徑可以入到HA做抽血,1:入去做3A慢慢等抽血位,2:報名讀HA抽血課程.請問是否這樣操作?多謝你指教

男爵府

qichunli 發表於 23-12-17 08:41
咁您是資深抽血員呀,受教了,即係坊間讀完課程要再入HA讀過之後先至入到HA做?因我現在唔知用乜途徑可以 ...

其實我唔係資深抽血,我讀咗但冇做,因為我唔係醫院做…我淨係知道如果喺醫院做開嘅好似會俾個課程佢哋讀,因為嗰陣時嘅同學好多都係醫院做緊三A或者三B係佢哋同我講

首頁

尾頁

跳至