影視娛樂

跳至

首頁
23456...50

尾頁

大宅

ADD ALREADY , THANKS .
原帖由 kawai928 於 09-7-3 03:14 發表
JHmami,

另外請問可否幫忙張下面既視頻...
亦放到第一個post...

即係加在由Paris所提供的視頻下面?
可以比大家選擇睇邊個...
因為我提供呢個係全個正式版既視頻~
希望你可以幫忙也加上呢個全長版...
因為呢個有埋 ...
img] http://discuz.baby-kingdom.com/images/bk/slobv4_r2_c1_long.gif [/img]

伯爵府

原帖由 kawai928 於 09-7-3 02:50 發表
Michael咁多年黎點樣比人對佢...
如果真係有留意開佢既人都會知道...
但佢咁多年黎仍然保持住自己...
仍然咁愛小朋友...咁愛呢個world...
就算佢容貌點變...
我鐘意既,欣賞既係佢個人,佢個心,愛心,善心,童心...

其 ...

kawai928 :
我都係比佢的笑容迷住左,你地覺吾覺得MJ的笑容好似一個怕羞的小朋友呀??

男爵府

原帖由 嵐嵐21 於 09-7-3 11:46 發表

kawai928 :我都係比佢的笑容迷住左,你地覺吾覺得MJ的笑容好似一個怕羞的小朋友呀??

係啊,我都覺得佢既笑容好似一個怕羞的小朋友 ,我超鍾意佢啊~~

男爵府

佢既笑容好和藹可親呀,一d都唔假,好真誠

珍珠宮

我同你一樣情況……
我諗我以前其實冇認真咁認識過佢!
e+覺得好可惜!
佢的確好有才華,原來佢把聲好好聽。

真係一個吊鬼,
我相信佢係一個大情大性既人,
如果佢唔係有咁豐富的感性,
相信就唔可以成就到佢的音樂事業。
但亦因為佢太感性,內心孤獨無助感比常人更深,
亦唔容易讓別人走進佢世界,
當然佢太有錢亦未必容許佢遇到真心對待佢的人!
結果,心理痛苦,生活失衡……

MJ既人生話比世人知:錢 / 驚世才華都係買唔到幸福,如果你身邊有對你好既人,大家就要珍惜眼前人。

平淡是福!

唔知點解MJ死後,我近日時時諗起哥哥、梅姐,仲有Danny,雖然佢地成就不同,硬係覺得佢地係同一類人!

原帖由 cathycheng131 於 09-7-2 23:55 發表

我就由唔識佢,唔知佢有咩歌,到上左黎睇左d 資料,
再睇埋片,就變左好鍾意佢..
一天多過一天!!!!
日日都係咁睇佢d嘢..
佢個人實在太好.... ...

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 eeyore0511 於 09-7-2 22:27 發表
我本來對mj無咩感覺,只係識'beat it'、moonwalk同埋整容,其他一d都唔識,但我老公好鐘意佢,自從佢過咗身同埋睇咗呢個topic各朋友提供片段後,我好似著咗魔咁,係咁serarch佢各方面嘢資料,愈來愈鐘意佢,點算! ...

我同你一樣,我都問緊自己點解咁遲,先了解一個巨星,我7-8歲時 舅父曾經寫滿了一頁紙 "米高積臣"名字,我現任回想,當時舅父一定很欣賞他了

男爵府

唔知無記會唔會直播米高送別喪禮呢
casllsac 該用戶已被刪除

男爵府

如直播就一定係半夜,好似係下個星期二或三
casllsac 該用戶已被刪除

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

thx

大宅

大宅

真係好多謝jhmami,kawai928; 上星期六之前, 我只係知道 MJ 既勁歌勁舞, 只係識 beat it, thriller, billie jean........ 等, 到夜晚睇左 TVB 個節目, 先至知道佢既慢歌都係咁正, 再加上呢個星期喺度睇到好多好多 link, 越知道 MJ 多啲, 越鐘意 MJ 多啲, 好鐘意佢唱完歌講 I LOVE YOU ........ 我都想講, LOVE YOU, MISS YOU....

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 maybaby 於 09-7-3 17:08 發表
如直播就一定係半夜,好似係下個星期二或三

我諗香港未必會直播了...
網上就一定有直播...
同埋好似你所講...應該會係深夜了~

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

見到咁多人可以了解到Michael多d...
真係好開心...

唉...d報紙雜誌...寫既野永遠只係衰野...如果大家唔去搵下資料等等...有時候真係唔知事情既另一面係點...

另外我昨晚已睇左Michael最後彩排演唱會既片段...重係好fit好健康...真係唔明點解會突然走左...

希望唔係真係佢d醫生亂開藥比佢令佢死亡吧...

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

可以用「加到我的最愛」 bookmark 呢個 topic,就唔怕搵唔到~
原帖由 casllsac 於 09-7-3 17:20 發表
多謝jhmami,kawai928 post咁多link俾我地睇有關米高既野,我不停咁回覆,怕我找唔番這個post,真係想大臣出多個"經典偶像"區,讓我地可以集中一些去討論呀!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

thanks!!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 kawai928 於 09-7-3 18:32 發表
見到咁多人可以了解到Michael多d...
真係好開心...

唉...d報紙雜誌...寫既野永遠只係衰野...如果大家唔去搵下資料等等...有時候真係唔知事情既另一面係點...

另外我昨晚已睇左Michael最後彩排演唱會既片段...重係 ...
而家我時時聽住mj d歌
對佢更多o既認識
真係好多謝你
今晚明豬台有mj大追蹤
有時間大家睇下

珍珠宮

似乎真係慢歌正過勁歌,因為原來佢把聲好好聽。不如kawai放些慢歌上來介紹下。

原帖由 BNC 於 09-7-3 18:28 發表
真係好多謝jhmami,kawai928; 上星期六之前, 我只係知道 MJ 既勁歌勁舞, 只係識 beat it, thriller, billie jean........ 等, 到夜晚睇左 TVB 個節目, 先至知道佢既慢歌都係咁正, 再加上呢個星期喺度睇到好多好多 lin ...

大宅

原帖由 揚莉煒媽咪 於 09-7-3 18:55 發表
而家我時時聽住mj d歌
對佢更多o既認識
真係好多謝你
今晚明豬台有mj大追蹤
有時間大家睇下

幾多點做呀?thx
律己以嚴 待人以寬  仍在努力中

首頁
23456...50

尾頁