夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

公爵府

回覆:俾香港小三逼到無路可行(國內人唔喜勿入)

樓主耐無消息,唔知搞成點?

박하 : 300년이 지나도 당신을 기억한다. ; 저하 : 300년이 지나도 당신을 사랑합니다.

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

一次過睇晒,好戥樓主心痛
好彩你先生回頭是岸!希望你們一路相依相愛到白頭

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我好同情你

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:一次過睇晒,好戥樓主心痛好彩你先生回頭是

原帖由 coffeejoeybb 於 14-01-17 發表
一次過睇晒,好戥樓主心痛
好彩你先生回頭是岸!希望你們一路相依相愛到白頭

...
依家都唔知係唔係回頭

男爵府

咁耐都無樓主消息,睇怕C6又與小三糾纏不清。

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我希望係樓主係因為公事而忙著 先唔得閒覆!!
佢老公都已經知小三係咩人, 講到咁樣, 都仍然中個頭埋去
我諗唔似佢老公 ! 可能已經用錢解決了!

複式洋房

終於都一口氣睇哂樓主個post.真係好感激樓主最終都忍住道氣.吾俾小三坐正.我係香港人.但我都睇吾起1d為左錢去搶人老公嘅人.希望樓主同老公可以開開心心行埋以後嘅路
給樓主老公:並吾係每個女人都肯同你捱窮.又肯幫你生3個小朋友.每個女人都想永遠好似18.22歲咁嘅樣.既然樓主吾介意為左你.為左小朋友而捱到殘哂.請你好好珍惜樓主.因為茫茫人海入面好難搵到一個真正愛你嘅人...

子爵府

meimei. 你ok 嗎?

首頁

尾頁

跳至