夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

jugoolic 發表於 21-1-23 15:51
我32佢35 。。。佢係想要先會摸胸,其餘時間佢可以淨係攬住咩都唔做,分得好清楚的...
...
買d dildo / vibrator 玩下la

子爵府

可能你老公本身都唔係大食, 加上又一齊7年就算幾靚既女人扑7年都悶啦,
我自己都睇化左, 我同C6都只係一齊4年,但大家係有攬攬錫下咀咀, 但唔係濕吻.
我知道佢仲好愛我, 只係大家對性都無咩意慾咁, 佢技巧同外形都唔太得我對佢真係無性慾,
我唔搞佢佢又好似唔會做主動話要咁, 平時唔會揸波或者摸我, 完全唔咸濕,
但比我知道佢有同朋友出去揼邪骨, 可能真係同我做無新鮮感掛

複式洋房

性生活不美滿,夫妻問題會比較容易發生

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

babyballball 發表於 21-7-17 23:05
可能你老公本身都唔係大食, 加上又一齊7年就算幾靚既女人扑7年都悶啦,
我自己都睇化左, 我同C6都只係一齊4 ...

你老公去揼邪骨,但唔同你做,你信佢只揼邪骨咁簡單?有D邪骨唔止HJ丶BJ,仲有得做埋。唔係一定有病,但好大機會有。
我覺得你地有需要溝通下,你冇性趣,但佢一定有需要。

子爵府

soso1227 發表於 21-7-19 14:07
你老公去揼邪骨,但唔同你做,你信佢只揼邪骨咁簡單?有D邪骨唔止HJ丶BJ,仲有得做埋。唔係一定有病,但好 ...

我夠有需要啦,咁佢對我唔咸濕唔摸我都無計,佢揼邪骨我當佢叫埋雞,其實佢出去搵仲好我唔洗勉強交功課,反正我對佢都無性慾,加上知佢揼邪骨我更加唔想主動掂佢,大家平時生活又好恩愛相安無事咁廢事搵野黎嘈

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

babyballball 發表於 21-7-19 17:34
我夠有需要啦,咁佢對我唔咸濕唔摸我都無計,佢揼邪骨我當佢叫埋雞,其實佢出去搵仲好我唔洗勉強交功課,反正我對佢都無性慾,加上知佢揼邪骨我更加唔想主動掂佢,大家平時生活又好恩愛相安無事咁廢事搵野黎嘈 ...

你都好睇得開
但你地只係結左婚幾年,點挨到老?

別墅

babyballball 發表於 21-7-19 17:34
我夠有需要啦,咁佢對我唔咸濕唔摸我都無計,佢揼邪骨我當佢叫埋雞,其實佢出去搵仲好我唔洗勉強交功課, ...

您咁睇得開既… 我個case同您唔同因為我老公連咸片都唔睇,佢既電話、ipad、電腦係冇咸網history。。佢唔會出去揼邪骨又唔會去叫雞,佢覺得好污糟。平時出街,靚女係我望完叫佢望,佢唔會主動望。。

子爵府

jugoolic 發表於 21-7-21 00:10
您咁睇得開既… 我個case同您唔同因為我老公連咸片都唔睇,佢既電話、ipad、電腦係冇咸網history。。佢唔 ...

我果個之前都係咁,話自己唔睇4仔、話邪骨叫雞好污糟一定唔會去、平時佢無興趣睇大波妹同靚女,點知都係呃背住我去邪骨,佢比我捉到仲死口唔認話係正骨純按摩,所以唔好太信任你眼前見到既野,我當初都好信,而家我都費事理佢,唔再check佢有大家滿足唔到大家咪各有各玩囉。除非你老公由識到而家都係性冷感啦,唔係的話佢應該自己解決左性慾無話你知啫

男爵府

jugoolic 發表於 21-7-21 00:10
您咁睇得開既… 我個case同您唔同因為我老公連咸片都唔睇,佢既電話、ipad、電腦係冇咸網history。。佢唔 ...

樓主我覺得你老公仍然愛你
其實攬下唔行埋我覺得仲親蜜啦!
確實係有一d男人係唔太咸濕既
特別係平時用腦過度既男人
休息可能重要過行埋架(emoji)

大宅

WAITASECOND 發表於 21-5-16 00:17
老婆靚唔靚未結婚都知啦!老婆老佢都老啦!所以我地女人真要爭氣。keep好自己!
...

講得啱!所以我時常去做運動加keep住做Facial (emoji)(emoji)

珍珠宮

babyballball 發表於 21-7-21 03:34

我果個之前都係咁,話自己唔睇4仔、話邪骨叫雞好污糟 ...

咁 OPEN RELATIONSHIP 都係一個好辦法,唔鐘意個男人,對佢無性慾,唔想掂佢,勉強自己交功課都好痛苦

別墅

LeBlue 發表於 21-7-23 00:08
樓主我覺得你老公仍然愛你
其實攬下唔行埋我覺得仲親蜜啦!
確實係有一d男人係唔太咸濕既

您講得好岩呀,我老公的確係好錫我好愛我
只係唔咸濕同內斂

伯爵府

kkbaby01 發表於 21-1-26 22:05
我老公都冇乜需求,一個月2次到,之前多啲次數,佢中意日頭做但子女因疫情在家搞唔到
我朋友就慘,個老公性 ...

我有個朋友個男朋友又係,性慾強,日日做,但我朋友enjoy的

伯爵府

jugoolic 發表於 21-7-23 13:37
您講得好岩呀,我老公的確係好錫我好愛我
只係唔咸濕同內斂

咁已經好幸福啦,只係差一點點性福姐,而且你都唔係完全無啊,起碼你叫佢做佢都肯,我老公都係唔太咸濕,曾經都有迷惘過,但諗返轉頭佢確實100%好老公,呢樣已經足夠,有時係bk感情板見到好多jm 呻d c6又唔顧家又唔養家,我地呢d真係濕碎少事啦!算是無病呻吟吧!

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

babyballball 發表於 21-7-17 23:05
我自己都睇化左, 我同C6都只係一齊4 ...

做7年就話悶?我地做成廿年都好熱愛喎。

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Pinky28 發表於 21-7-27 20:29
我有個朋友個男朋友又係,性慾強,日日做,但我朋友enjoy的

日日又唔得,一星期兩次够啦!

珊瑚宮

jugoolic 發表於 21-2-25 12:25
其實兩公婆都真係唔應該介意邊個主動,係咪?我都諗住慢慢試下習慣自己做主動多啲。。。
...

我成日做主動嗰個又唔覺有咩問題,佢間中請我食檸檬我又唔覺hurt喎,唔嘗試點知成唔成功呢!反而我老公個D所謂主動真係嘥氣,我完全get唔到。例如10點話熄燈瞓覺,我唔啋佢,第日原來佢話熄燈想做,大佬,兩公婆可唔可以直接D呀?

大宅

我覺得後生需要會較多,但都講新鮮感,可能我算太早有呢種生活亦拍過唔少拖,我每次2-3年就明顯同對方減少次數,好極端,主動我都少,因為身邊既多數需要大過我,年紀大經驗又算多,我現在唔太熱衷,好羨慕JM可以廿年仲咁熱愛,我十幾年只能講叫正常有既生活,但攬攬錫錫就每日或隔日會有,有次都幾甜蜜既。

伯爵府

靚靚C9 發表於 21-7-29 21:29
日日又唔得,一星期兩次够啦!

我都覺得太多,但我朋友性慾都強,所以佢地襯晒

伯爵府

jwy2 發表於 21-3-10 22:41
我老公又懶又唔鍾意搞,呢幾年我成日撩佢,撩到自己都無癮。其實我都有諗過佢究竟係咪已經唔愛我,所以撩1 ...

都不一定既,有時年紀大左,細佬唔係咁聽洗,又唔想失威都會逃避唔做

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊