夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:一切由澳洲開始的故事 (超超長)

謝分享。希望樓主現在生活愉快

別墅

回覆:mc22 的帖子

別墅

追~~

大宅

引用:但係有時要識得抽身,當局者迷,旁觀者清~

原帖由 csnkennis 於 15-09-24 發表
但係有時要識得抽身,當局者迷,旁觀者清~
是的但係當你置身其中就唔係可以咁理志了

大宅

追!!!

大宅

回覆 monitorcc 的帖子

好賤的A君! 等你繼續故事

別墅

追~

公爵府

引用:Quote:原帖由 csnkennis 於 15-09-24 發表

原帖由 monitorcc 於 15-09-24 發表
是的但係當你置身其中就唔係可以咁理志了
初戀仲要咁多年真係好傷,樓主,我想知你近況

別墅

http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=10443&id=100001328316511&ref=fbx_album

大宅

留毛

大宅

引用:Quote:原帖由+monitorcc+於+15-09-24+發表

原帖由 easonkinki 於 15-09-24 發表
初戀仲要咁多年真係好傷,樓主,我想知你近況
你繼續睇就會知架啦

水晶宮

樓主等得好心急,吾好又爛尾呀!

大宅

有時人在無助的時候,為了逃避會選擇去相信

大宅

引用:有時人在無助的時候,為了逃避會選擇去相信

原帖由 chiubetsy 於 15-09-24 發表
有時人在無助的時候,為了逃避會選擇去相信
是的當年我就係咁

大宅

(十一)
A成日都好有雄心壯志希望可以自己做老闆,之前都曾經講過佢家境唔錯爸爸開公司的。係未踢爆佢曖昧訊息之前果段時間佢成日都想去澳洲起屋跟住賣出去賺錢,所以佢就話想去澳洲視察環境連機票都買咗。雖然我都曾經話不如陪佢去但係佢就用我冇咁多錢同埋假期就拒絕左我,咁當時我又真係成日我OT唔可能請到假。唔知你地記唔記得係澳洲J事件後,A嘅email login 唔到所以開一個新嘅Account。係果個時間又唔知點解佢嗰個新Account又一次login唔到,當然A又用一啲佢唔知發生咩事好無辜嘅理由來解釋。又一次A叫我幫佢開一個新嘅email account。咁我梗係更加更加不安,但係我冇其他野可以做。

嗰陣時接近二月中我記得佢係四月去澳洲,為咗表示我對A的支持,我好記得那天是2月13日我特意午飯嘅時候去外幣轉換店兌換一些澳元打算給他帶去澳洲用,返到公司check佢最新嘅email Account俾我發現航空公司send咗張eticket 去佢email。正常來講大家應該好放心啊冇咩特別係咪?之前我都講過我係基督徒,所以其實我一直都祈禱問神啊究竟個事實嘅真相係咩呢,佢究竟有冇對我唔住,求想話俾我知。但係唔知點解係神推鬼案嘅情況下我選擇去航空公司個網站用佢嗰個booking reference 來login ,大家估下我發現左啲咩?

大宅

引用:回覆+monitorcc+的帖子樓主等得好心急,吾

原帖由 HLDMaMa 於 15-09-24 發表

樓主等得好心急,吾好又爛尾呀!
大家放心我自己都係bk粉絲,我都好憎見到爛尾post所以一定唔會爛尾。不過希望大家俾啲耐性因為真係好長篇同埋複雜所以我都要慢慢寫同埋有時越寫越唔開心要停一停過咗氣先致繼續

大宅

我當年又系 Sdyney study 時同馬國華僑 dating, 但到他畢業回國時就分開啦,之後都有email 下......有日收到佢email話見到我, 原來佢來左香港工作, 大家都結婚生左1個小孩, 小朋友入學年齡一樣, 所以佢系幼稚園面試時見到我一家, 佢話出來見下面, 我拒絕左, 有咩好見呀.(感覺見舊情人好似對老公唔住甘呢..)....好耐之後又email msn 左一倫, 大家已經都系兩個小朋友既家長, 都話有機會見下....就又冇聯絡啦.....

水晶宮

吾好要我地估啦,仲心急呀。但我估佢係買兩張票兩個人去。

複式洋房

發現2張eticket,一位係J小姐?

Umelee    發表於 15-9-24 17:56

大宅

回覆:lemonjj 的帖子

[url=http://www.snugglepie.com][img]http://www.snugglepie.com/ezb/362025.png

首頁

尾頁

跳至