夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章

kubi152 發表於 16-4-7 17:18
系咁易就好啦....
搵個年紀大啲嘅,多數都冇父母㗎啦!
百花叢裡過,片葉不沾身。

男爵府

回覆:wing1388 的帖子

交俾你啦CHING

珍珠宮

開心吸收勳章

kubi152 發表於 16-4-7 17:51
交俾你啦CHING

妳想交咗BB俾我?

男爵府

引用:Quote:kubi152+發表於+16-4-7+17:51+交俾你

原帖由 wing1388 於 16-04-07 發表
妳想交咗BB俾我?
想下好啦

大宅

wing1388 發表於 16-4-7 12:50
又或者大家可以想想,其實佢哋二人嘅結合,同好多人嘅一樣,唔係基於愛,而係我一直所講嘅咁啱想結婚時嗰 ...
絶對同意!相處了半生才明白,亦可能愛已慢慢的溜走了!

珍珠宮

開心吸收勳章

今天是同事兼好姊妹Kimi的生日,Pauline當然會撥冗出席,Sam是Kimi老公的一位從事紀律部隊的好朋友,為人斯文有禮不煙不賭,嗜好是電單車和做運動,在很多人眼中是筍盤一個,但不知是他挑剔還是別的原因,朋友不斷介紹女朋友給他就總是不合眼緣,但Pauline的出現令他眼前一亮,吸引他的不止Pauline的外表,Pauline的一舉手一投足和談吐方面都深深吸引了Sam的注意。這一晚彼此一見如故的好傾,原來Pauline也喜愛電單車,同時也擁有電單車駕駛執照,這可真是天意。

那天晚上他們交換了手機號碼,一段愛情故事似乎很順利的萌芽了! Sam很主動的約Pauline,自從婚姻失敗後,久違了的感情又喚醒過來,很快二人便走在一起。有了愛情的滋潤,Pauline漸漸走出了失婚的陰霾人也容光煥發了,現在每逢週末她都渴望與Sam見面的時間,二人駕著電單車感受速度,Pauline更喜歡從後摟著Sam的感覺,很貼很實在的感覺...他深愛這個男人,而這個男人也愛她。

Pauline對這段感情的發展很有信心,心想一定要好好珍惜這,因為Sam的確是一個很正氣很負責,可托付終身的好男人,朋友們都替他們二人高興...

To be continued...

琥珀宮

wing1388 發表於 16-4-8 10:10
今天是同事兼好姊妹Kimi的生日,Pauline當然會撥冗出席,Sam是Kimi老公的一位從事紀律部隊的好朋友,為人斯 ...
程咬金在下一篇出現?

pomanlife    發表於 16-4-8 14:14

子爵府

阿sam咁好條件仲單身...唔會認為佢挑剔囉...

淨話佢不煙不賭...仲有樣無講...最怕呢樣
I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

男爵府

引用:阿sam咁好條件仲單身...唔會認為佢挑剔囉..

原帖由 me-ism 於 16-04-08 發表

淨話佢不煙不賭...仲有樣無講...最怕呢樣 ...
其實咁好條件真系有幾多會系單身

pomanlife    發表於 16-4-8 14:14

珍珠宮

開心吸收勳章

me-ism 發表於 16-4-8 11:02

淨話佢不煙不賭...仲有樣無講...最怕呢樣 ...

嫖?

珍珠宮

開心吸收勳章

kubi152 發表於 16-4-8 11:21

GAY?

子爵府

wing1388 發表於 16-4-8 12:04
嫖?
YES
I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

子爵府

kubi152 發表於 16-4-8 11:21
係啦...

男爵府

引用:Quote:kubi152+發表於+16-4-8+11:21+其實咁

原帖由 wing1388 於 16-04-08 發表
GAY?
Gay都吾算單身,佢都可以有伴侶,只系同性者...

男爵府

引用:Quote:kubi152+發表於+16-4-8+11:21+其實咁

係啦...
條件好到咁,實好多追求者,除非佢要求相對都好高啦

子爵府

引用:Quote:原帖由+me-ism+於+16-04-08+發表係啦

原帖由 kubi152 於 16-04-08 發表
條件好到咁,實好多追求者,除非佢要求相對都好高啦
點高極都唔會無嘛

珍珠宮

開心吸收勳章

me-ism 發表於 16-4-8 12:19
點高極都唔會無嘛

咁我的確有呢類朋友,佢唔係GAY,但就只係鍾意玩GYM,對女人又冇乜興趣嗰種,但有好多女性(已婚/未婚)主動YO佢的!

子爵府

引用:Quote:me-ism+發表於+16-4-8+12:19+點高極

原帖由 wing1388 於 16-04-08 發表
咁我的確有呢類朋友,佢唔係GAY,但就只係鍾意玩GYM,對女人又冇乜興趣嗰種,但有好多女性(已婚/未婚) ...
你朋友又無慾無求個隻啦!

點會對女性無興趣呢?講真有女人送到上門做埋主動都唔做野?咁我只可以講你朋友係萬中無一既正人君子囉

但佢有無諗下點解?

男爵府

引用:Quote:原帖由+wing1388+於+16-04-08+發表咁

你朋友又無慾無求個隻啦!

點會對女性無興趣呢?講真有女人送到上門做埋主動都唔做野?咁我只可以講你朋友 ...
似講緊CHING自己多啲

子爵府

引用:Quote:原帖由+me-ism+於+16-04-08+發表你朋

原帖由 kubi152 於 16-04-08 發表
似講緊CHING自己多啲
Hahaha....細細聲

首頁

尾頁

跳至