影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

chocolatebean 發表於 21-6-12 12:52
TIGER, 佢係真心喎! 睇得出佢唔夠信心

禁止訪問

大宅

Lokman 真係好小家,好唔鍾意Lokman。佢葡萄姜濤和Anson Lo全民造星已經針住姜,反而姜一句說話都無話過佢。大家睇返之前就知道佢做咗啲咩

伯爵府

SaSally 發表於 21-6-12 11:56
回帶諗番第一集話要選暫時隊長, LOKMAN專登選姜B, 好似係有野不滿姜B, 旁邊STANLEY都揶揄左一句
...
我睇mirror go去泰國個幾集,Stanley好照顧姜濤,好似大哥哥咁,佢地應該熟先咁講笑

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

chocolatebean 發表於 21-6-12 12:40
佢地有幾多個小圈子, 邊個同邊個 FRIEND D?

應駿安濤son係叫細仔組...你可以係IG望下個tag

男爵府

一班好努力既後生仔 各有特色 抵佢哋紅

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

cy101 發表於 21-6-12 12:47
我想問: 之前有個仔話自己年輕, 唔介意企後, 俾多D機會D 大哥哥! 個位係邊個, 我只係認得幾個咋!!! ...

tiger嚟架, 佢個集做得好好, 仲有俾左個targer time自己去發展...
再唱多一次歌, 仲話俾佢媽媽聽

琥珀宮

bmuimami 發表於 21-6-12 12:50
我睇哂全民造星,mirror go同所有 mirror嘅concert,花絮就覺得係喇!

年紀大咁多,自己又已經喺呢行十年 ...

今年viu已經指明左會捧Lokman

水晶宮

SoHappyTsoi 發表於 21-6-12 12:59
Lokman 真係好小家,好唔鍾意Lokman。佢葡萄姜濤和Anson Lo全民造星已經針住姜,反而姜一句說話 ...
佢既 TALENT 係跳舞 + RAP, 個樣都唔得又瘦, 佢知唔知成個PACKAGE都好重要架? 佢覺得自己好過其他11子?

janetlam74    發表於 21-6-12 15:41

男爵府

da-rosette 發表於 21-6-12 11:48
Frankie係幾靚仔,我仲覺得係全隊最靚仔添!不過佢真係好靜好斯文,可能佢年紀比較大未係好習慣融入,原來 ...
又唔似32歲喎!

水晶宮

stagea 發表於 21-6-12 13:08
今年viu已經指明左會捧Lokman

所以應該唔會再針對姜仔了
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

水晶宮

bmuimami 發表於 21-6-12 13:13
其實 FANS 群都唔同, 有咩好爭好比

水晶宮

chocolatebean 發表於 21-6-12 13:18
其實 FANS 群都唔同, 有咩好爭好比

同一mirror團喎!冇?
其實乜圈都有呢啲啦,返工有,返學都有啦!我自己,亞女,兩代嘅同學圈都有比較喎

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

伯爵府

我之前係街見過Anson Lo
我唔會話佢刻意放,但冇藝人常識
但只可以講佢可能一離開個地方即刻post ig story
例如餐廳5:00食完走,佢5:05就放上網
其實認得個地方即刻去,我相信佢仲係個區

琥珀宮

bmuimami 發表於 21-6-12 13:13

終於有得發圍
本身自己拍狂舞派都紅唔到,等到今年

琥珀宮

bmuimami 發表於 21-6-12 13:21
其實乜圈都有呢啲啦,返工有,返學都有啦!我自己,亞女,兩代嘅同學圈都有比較喎:h ...

根本個社會就係咁

水晶宮

bmuimami 發表於 21-6-12 13:21
其實乜圈都有呢啲啦,返工有,返學都有啦!我自己,亞女,兩代嘅同學圈都有比較喎:h ...
我意思中意ALAN TAM 既同 LESLIE 係唔同人群, 唔會存在搶FANS事件

伯爵府

abinayams 發表於 21-6-12 13:03
我睇mirror go去泰國個幾集,Stanley好照顧姜濤,好似大哥哥咁,佢地應該熟先咁講笑
...

我昨日才睇緊mirror go泰國篇玩越野車,見到Stanley 話姜濤其實係佢地嗰組揸車揸得最渣嗰位,但佢話玩得開心都好重要,所以俾姜濤揸車,我覺得 Stanley 真係好有愛,即時鐘意左佢。

其實我又覺得lokman同Ak唔係其他人講得咁差,當初比賽輸左,少少酸可能有,但睇mirror go其實覺得佢地感情幾好。

甚至乎,Edan成日俾大家話老鼠屎同親佢一組都會輸,但佢都冇嬲冇黑臉,我覺得佢eq都幾高。睇完mirror go我都鐘意多左mirror。

水晶宮

007~sa 發表於 21-6-12 13:32
我之前係街見過Anson Lo
我唔會話佢刻意放,但冇藝人常識
但只可以講佢可能一離開個地方即刻post ig story
A LO 唔覺呢D係蓄意放料, 而其他人就覺得關佢事

水晶宮

啱啱睇完造星總賽, 冇咩野睇到, 係了解佢地有咩TALENT

我估真人SHOW MIRROR GO 至睇到真性情

EDAN 其實係咪唔受其他成員歡迎? 佢有唔少出鏡機會, 我睇好多綜藝都有佢

首頁

尾頁

跳至