潮流時尚

跳至

首頁
23456...31

尾頁

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

nattle 發表於 20-12-23 12:31
有個法國 blogger mai tai collection 都有教好多打法,每次帶140我都要望一望佢d打法
...

我初初都跟佢學打巾架,佢係資深老H粉,係佢網店學到好多絲巾的知識。佢仲有個收費絲巾app可以download。
work hard PLAY hard

複式洋房

jenniferK 發表於 20-12-23 11:49
boot著一陣身體熱力會整軟d皮,所以要試得好清楚。neo都靚,但我係象腿著得唔靚。

140cashmere少少勾線可 ...

你邊係象腿呀?之前影比我睇張k25 action pic都唔肥

複式洋房

nattle 發表於 20-12-23 12:31
有個法國 blogger mai tai collection 都有教好多打法,每次帶140我都要望一望佢d打法
...

我反而買過佢bag insert

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

tttra 發表於 20-12-23 17:12
你邊係象腿呀?之前影比我睇張k25 action pic都唔肥

要post相我緊係放最修長的角度果張啦,冇p圖的。我係正面粗蘿蔔,則面騙到人。難得老闆影到我咁slim,平時佢高炒我影到我冇左條腿。

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

tttra 發表於 20-12-23 17:14
我反而買過佢bag insert

佢d insert好仙氣。

男爵府

jenniferK 發表於 20-12-23 17:46
佢d insert好仙氣。

我都買咗個L26 size,好靚

如果到50歳仲可以似佢咁有氣質同 style 就好啦

男爵府

jenniferK 發表於 20-12-23 17:45
要post相我緊係放最修長的角度果張啦,冇p圖的。我係正面粗蘿蔔,則面騙到人。難得老闆影到我咁slim,平時 ...

我果個乜炒都唔識 我成日要連身鏡自拍但我都係正面蘿蔔呀 所以我好少 post 相

大宅

jenniferK 發表於 20-12-19 10:50
多謝你。不過獨居jm我唔建議買。因為開頭對boot幾次超難除,我本身係除鞋入屋,我和老闆攪左一陣先入到家 ...

聽你咁講
本身我想買boot 當 spending
都係諗諗先

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

nattle 發表於 20-12-23 17:53
我都買咗個L26 size,好靚

如果到50歳仲可以似佢咁有氣質同 style 就好啦

唔怕悶的話跟佢咁穿搭40到80歲都幾好睇。

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

nattle 發表於 20-12-23 17:56
我果個乜炒都唔識 我成日要連身鏡自拍但我都係正面蘿蔔呀 所以我好少 post 相
...

老闆剛剛先學識。

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

cherrytea 發表於 20-12-23 21:03
聽你咁講
本身我想買boot 當 spending
都係諗諗先

試大半碼甚至一碼,就腳腕和腳跟果個位。前掌有少少鬆唔係大問題。正碼唔會著得舒服。我大半碼腳跟都爭少少,腳碼大左著厚少少襪都冇問題,細左就好大件事。

侯爵府

jenniferK 發表於 20-12-19 00:27
回覆 jenniferK 的帖子

Jumping boots 個靴長好似有兩個長度,因為我有兩對,比較先發現。
一對係早兩年出四色併皮,係短身少少,差一吋咁上下;另一對gold 色,係上年定再之前MD半價買。之後好後悔點解當時唔買埋rouge H 嗰對,因為真係靚又好易襯好好著。

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

maggiejane 發表於 20-12-24 00:07
Jumping boots 個靴長好似有兩個長度,因為我有兩對,比較先發現。
一對係早兩年出四色併皮,係短身少少, ...

聽就聽過好多次有兩個長度,但sa話冇。唔知係咪classic黑色先有一個size。買過一對之後有dd上隱。

複式洋房

jenniferK 發表於 20-12-22 22:09
Kelly Belt

我好少用belt,如果只買一條H belt,我一定推薦 Kelly 18 Belt。

Jumping boots & Kelly Belt 係我最愛!真係好用又易襯,share 一張配搭相,jumping boot + belt + 豬鼻scarf

Qqtang    發表於 20-12-25 18:56
kekka    發表於 20-12-24 10:31
tiffanyhk2000    發表於 20-12-24 10:09

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

lemonkibaby 發表於 20-12-24 01:23
Jumping boots & Kelly Belt 係我最愛!真係好用又易襯,share 一張配搭相,jumping boot + belt + 豬鼻sc ...

你做了最美美的示範呢

子爵府

謝謝樓主分享, 唔會盲撐, 有品味

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

hello_Yandiga 發表於 20-12-24 10:04
謝謝樓主分享, 唔會盲撐, 有品味

多謝支持,我都係跟前人買大路野多。

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

Tonight belt buckle & Chevron band Strap 32 mm

H男裝皮帶一向係大熱貨。黑帶大H金扣真係在職場好多人用。

去年初係H IG見到呢條strap已經超鐘意。老闆有用名牌的貴氣,佢用銀包和皮帶可以用十年都好新淨。好想買黎送比佢,係香港問左幾間舖都冇人知我講乜。結果去英國時見到當時新出SO BLACK的Tonight belt buckle 襯埋strap型到爆。strap得返一千零一條。老闆唔係身邊請男SA試比我睇果SIZE。老闆收到仲要比佢話要D咁貴既野。我預佢用十年,一年才幾百蚊咋喎。

用左年半,一年都有三百日用佢,一D都唔殘;扣唔花,帶唔披。老闆越用越鐘意。

呢個combo非常年輕又低調,和皮一樣可以雙面用。雖然今日係聖誕,但作為情人節禮物我係十分推薦。今年H出多左男士皮帶扣,好多年輕的款式,用來返工formal得來都唔會好悶。

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

jenniferK 發表於 20-12-24 23:58
Tonight belt buckle & Chevron band Strap 32 mm

H男裝皮帶一向係大熱貨。黑帶大H金扣真係在職場好多人用 ...

補相唔知點解放唔到相在post內。

大宅

jenniferK 發表於 20-12-25 00:03
補相唔知點解放唔到相在post內。

我都買咗呢款俾老公,又靚又易襯

首頁
23456...31

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊