夫婦情感

跳至

首頁
12345...31

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 cakeflour 於 08-9-29 15:13 發表
亦不要離婚,等她永遠做二奶唔見得光 ...

為啖氣, 要賠上自己的未來和餘下的人生, 甚至小朋友的幸福, 值得嗎?

不如樓主冷靜落黎, 去搵律師傾, 睇下點樣做對你最有利.
*** 所有証據要小心處理, 如根主想知點做, PM我話你知, 唔想在版面講. 怕你嘅對家睇到, 比佢學到野.***

我就建議你為小朋友將來, 要盡力爭取; 要離婚咪離囉~ 起碼將來你小朋友唔會疑惑 : 點解媽咪同爸爸一齊, 但我有多一個細佬/妹妹嘅? 反而, 離咗婚, 對幾方面都易處理.

而且一旦離婚, 個男人會更有歉疚感 (如果佢仲有d咁多良知的話).
同埋, 你有法庭判佢要每月比贍養費, 唔到佢唔比.
好過你掛名就係大婆, 佢唔過錢你手, 你吹佢唔脹.

P.S. 唔好意思都要講埋呢句 : 呢對係正宗狗男女!!!!

複式洋房

希望狐狸精你唔怕自己有報應, 都怕報應落到個bb度, 你自己諗清楚啦...如果有人性的話~~
希望不知所謂既樓主老公 - 你唔使等排期, 或快証, 應該個天會收你, 快d去死啦~~

男爵府

原文章由 viennawong 於 08-9-29 15:57 發表
樓主,唔使驚!!我地實支持你!!
俾著我,我會應承佢俾佢扮擺酒!!然後就係當日佢地開席之時,拎住結婚証書踩上台,話俾全世界知,佢地通姦,而肚入面個bb就係大最好證據,到時我真係想睇下對姦夫淫婦搵邊度"lay"埋!!你不仁,我不義,反正 ...

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 wincat 於 08-9-29 15:57 發表

yes..唔好俾佢地擺酒!! 唔明點解做戲要做咁足!!!

NO~ 照比佢地擺酒
當晚拖行馬上去踩場, 不是更爽嗎?

子爵府

原文章由 shin08 於 08-9-29 15:55 發表
有冇攪錯
呢個咩世界????
唔好俾佢地擺酒...如果一定要擺, 就上去踢爆!!

比著我都一定會上去踢爆佢哋囉...等佢哋喺咁多人面前出醜都好呀!!! 反正佢哋都不知廉恥架啦!!! 横掂個老公都無咗架啦...佢真係諗住返轉頭就唔會咁認真同隻賤貨擺酒啦:;pppp:

大宅

又一個不知所謂既2奶...
睇電視睇到上晒老....

咁既男人,要黎都無用....

to:個位2奶
人在做,天在看,
做幾多,就要受幾多
未有惡報,只係時辰未到
今日你拎得走個男人,他日亦有第二個女人可以勾得走佢
拆人頭家喱個罪名你走唔甩

bb依家只有2個月,施主,回頭是岸
大人唔緊要,受影響最深既係小朋友
你肚裡面個個出左黎,你點同佢交代?
莫非你同佢講:"我當日搶左我朋友既老公先有你咋?"
還是要同佢大談做人2奶之道?

凡事3思而行

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原文章由 elkykit 於 08-9-29 16:02 發表

比著我都一定會上去踢爆佢哋囉...等佢哋喺咁多人面前出醜都好呀!!! 反正佢哋都不知廉恥架啦!!! 横掂個老公都無咗架啦...佢真係諗住返轉頭就唔會咁認真同隻賤貨擺酒啦:;pppp: ...

最好call 埋各大報章記者:;pppp:

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 miffymiffy 於 08-9-29 16:04 發表

最好call 埋各大報章記者:;pppp:

Agree!!!!

別墅

睇到你個case,真係火都嚟,咁cheap既女人都有,你跟本唔洗再當個cheap精係朋友,係朋友就唔會做出啲咁既野,最可恥既仲要有埋bb,一定唔會意外,一個dom dom幾蚊你個c6會買唔起?捉去打把or浸猪籠就無錯,仲想學人擺酒,真係唔知醜,世風日下道德倫亡,個老婆唔比你攪就走去攪老婆個朋友,e啲咩道理嚟,真係不知所謂,揾到個錢以為自己大哂呀~ 咁有錢可養多個女人和bb,咁樓主你就一定唔好放過佢,攞哂啲錢做善養費,等對狗男女食風好啦有情咪飲水飽囉,到時個c6無哂錢,得個男人,個cheap女人都可能走佬,到時一拍兩散,你都起碼仲有錢,一定要堅強,攞番你應得既野

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

死29, 乜得你咁賤格, 勾完人老公不特止, 而家仲要大排延席, 雖然個bb係無辜, 但如果bb知道有你地咁樣既父母, 我諗佢寧願無投過胎

子爵府

死賤貨...自己衰好啦, 仲要肚裏面個BB陪妳一齊衰...要佢一世做二奶仔...同妳一樣一世抬唔起頭做人 妳學咩人做亞媽呀???

公爵府

樓主:

你個條PK老公快D同你朋友PK喇
咁多人死唔見佢地死既
頂你朋友個費丫,做埋D野不知所謂,佢根本就有心遲早想你知道佢同你老公既事

而你個豬狗不如既老公,佢根本想享齊人之福之嘛
你個朋友都係貪佢D jak,
我做你禾就會真係睇下佢地係咪敢擺酒,係就好呀~
即刻告佢重婚,搵埋差人去賀佢地tim呀

你個個所謂朋友佢怪物,唔該唔好再用朋友2個字形容佢喇,用2奶代表喇
佢都傻傻地既,話有左2個月要同屋企人交代,咁你同佢講嘛,
你有冇同老豆老母講自己男友係有婦之夫黎架
交咩代jak,仲有如果佢無心破壞人家庭就唔會唔避孕喇
又話咩唔想殺生:evil: :evil:
又話擺酒又乜又七,咁Q叻咪自己出街搵個男友嫁Q左去囉

你唔洗唔開心架~呢D男人要唔要都擺 :tongue: :tongue:
另外,我想問下你呢個2奶唔係係BK識架
定係自己朋友帶上黎玩咋
如果係係BK識既話,一定要公開佢個名呀(雖然佢可以用分身再上黎玩過)
但等佢自己都知衰比人嗌佢做狐狸精嘛(鬼唔望你老公比你拎哂D身家,佢就現哂D狐狸尾巴出黎 )

男爵府

我都覺得唔好離婚,o個女人一早已經想坐正,唔係點會比d相你睇同講咁多野你聽,我想你老公當初都是想玩吓,個女人有心勾你老公,你想吓如你老公是想給賤人坐正一早就講比你聽佢o地d野,唔需要等個賤人講,(味好像梁x琪同鄭x健咁)個女人有心比你知等你離婚,千萬不要種計。這個賤女人真是攻心計。
你心平氣和同老公講我可以接受個bb,但不能接受呢個女人,不能同個女人假結婚,佢o地無結婚你估個賤人唔會噪你老公。

一定要趕走個賤人,加油吧!

**如果個賤人真的上來看,我好想同佢講,賤女人你以後都唔會有運行。:;pppp:

子爵府

呢個二奶淨係諗住人地個老公好, 所以用個b黎留住個男人

我想話你知呀, 二奶, 你有搶人老公呢一日, 第日你都有機會試下比人搶老公o既滋味, 仲要係當你又老又醜又無錢, 就連個細路都唔理你呢個阿媽呀

珍珠宮

好媽媽勳章

BK大婆係大廳.樓主你不用怕

佢地擺度明唔俾面兼尊嚴

一於佢地不仁.你不義
"括出去"
公開佢地D朋友知.POST TOPIC
EMAIL 佢D同事同朋友
"香港世紀大濺男"真面目

咁似之前地產友CASE
係唔係又地產友

子爵府

原文章由 WINNIEYIP 於 08-9-29 16:21 發表
樓主:

你個條PK老公快D同你朋友PK喇
咁多人死唔見佢地死既
頂你朋友個費丫,做埋D野不知所謂,佢根本就有心遲早想你知道佢同你老公既事

而你個豬狗不如既老公,佢根本想享 ...

會唔會係開"係唔係做第三者係一定錯"呢個呀???

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

本來無打算留言,但係越睇越火滾!!對樓主講安慰說話都無幫助,不過我希望你真係堅強咁做個了斷!!

樓主嘅老公:
唔好以為自己肯留低好偉大,你嘅所作所為比禽獸更無恥!你偷食嘅理由更加係天大嘅笑話!!!我相信你嘅小朋友懂事之後都會以自己有個咁嘅爸爸為恥!!!

樓主嘅賤格朋友:
搶人老公仲話要人同你結婚,你都short得好勻循!!仲要堂而皇之咁俾d樓主老公拍嘅三級相俾樓主睇,你都真係好無廉恥!!但願你肚入面嗰個長大咗知道自己阿爸阿媽係咩人,識得明是非,睇清楚自己個阿媽幾咁污糟!!!

大宅

我贊成告9男女通姦,擺酒時你一定要到,用正印的身份去恭喜9男女,偷情成功,通姦罪成。叫條9女上台分享如何成功勾人老公,9男就可分享拋妻棄子。

大宅

樓主
如果我係你, 我更加唔會傷心,
呢2個淫蟲, 唔拉佢算偷笑啦!洗鬼對佢地咁心軟, 如果換轉係我, 我一定搵足証據, 去差館添呀! 拉左佢地又點, 係佢自己拎黎嫁!
你唔同佢行埋, 就話要搵女人搞掂, 呢d係男人講既野黎既咩.就算係要係出面搞, 都唔該佢安全d啦! 佢都識講唔想個仔單親, 咁我好想問啦! 而家就算唔離婚都係單親啦! 叫佢諗清楚啦! 同出面d女人搞野, 就可以唔帶套架!咩世界, 咩男人呀!如果比人知道佢咩樣, 我諗佢一定係街比人見到, 一定比人打呀!
仲係個件姣婆呀, 人地一個大好家庭, 你咁樣做, 你小心最後個幾年呀!
好做唔做做d咁既野! 你要同家人交代, 咁樓主又同邊個交代呀, 樓主無錯嫁!!!!
不如你話 你唔比砌一砌, 你痕, 你姣啦! 發姣就行遠d啦! 比著我係你.我而家即刻走去諗清楚 自己應該點做呀!!!
做人做到你咁, 死八婆!!! 如果你屋企人知道..你為左交代比佢而同呢個男人扮擺酒呀. 佢地一d都唔會高興呀!!!!

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

你重可以以「朋友」相稱,果隻簡直連賤貨都不如.

首頁
12345...31

尾頁

跳至