夫婦情感

跳至

首頁
12345...52

尾頁

男爵府

跟住呢? 可否打長D

侯爵府

回覆:C6同我講,佢係真係鍾意個小三(我諗會幾長)

line有得set pwpw?

PIGPIG朱  有  發表於 16-3-9 18:40
yanchi2  唔好意思.我都唔太記得..好似係冇  發表於 13-8-9 14:03
yanchi2  有  發表於 13-8-9 14:01

大宅

BK Milk勳章

講到c6幫個line set咗password,仲要撞極都撞唔入,我更加覺得佢有古怪!咁我就搵個機會問佢啦!佢就答我話間中都會有line game啲邀請send過嚟,冇咩特別喎!我當下緊係唔信啦,但係又諗:算啦,為咗頭家,啲小朋友又細,佢又唔係唔錫我同啲細路,即管試下「隻眼開,隻眼閉」啦!
補充一樣嘢:响屋企我係負責出去做嘢搵錢,而佢係留响屋企湊小朋友!我同佢之間對呢個安排好滿意,大家都好感恩對方响自己崗位上嘅付出!
可能都因為咁嘅安排,我又安心得緊要,覺得就算佢有古怪,都冇咩時間「出軌」!所以就選擇咗信佢講嘅嘢!

點知過咗兩三日,c6夜晚出完去飲酒,飲到都幾大,返到屋企就响廳都瞓著咗!咁我就拎張被出廳幫佢「com」啦!真係個天安排嘅!佢居然開咗個line同人chat緊,chat chat下攬住個電話瞓著咗!

既然擺到响眼前,我就緊係睇下你攪咩嘢?chat到要攬住個電話瞓!

一睇。。。。。。。。。。。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:LamSiuLoBo 的帖子

之後呢???

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投

waiting....

大宅

BK Milk勳章

其實呢件事唔係發生咗好耐,都係今個星期內嘅事,所以我會想寫多啲我自己嘅感覺落去!從而調整下自己嘅思路!希望各位jm唔好見怪!

禁止訪問

引用:其實呢件事唔係發生咗好耐,都係今個星期內

大宅

好似追劇集咁....好想睇下一集

hohobabygood  yes  發表於 13-9-12 20:52

大宅

引用:其實呢件事唔係發生咗好耐,都係今個星期內

原帖由 LamSiuLoBo 於 13-08-09 發表
其實呢件事唔係發生咗好耐,都係今個星期內嘅事,所以我會想寫多啲我自己嘅感覺落去!從而調整下自己嘅思路 ...
慢慢講吧,唔急

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

追……
男人

大宅

如果就咁睇你之前個post, 會覺得你地段關係應該有得挽救, 睇埋落去先!

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

之後點?
每日望住佢哋就充滿力量啦!

男爵府

追。。。我諗樓主睇到果下一定好驚訝

男爵府

估都估到內容啦.....

大宅

又係Line...呢個Line真係無得頂,專拆散人家庭架!之後睇到咩呢?你令我諗返起當日我又喺Line度睇到d令我心死嘅msg!

大宅

LamSiuLoBo 發表於 13-8-9 09:30
講下背景先~我同c6結婚4年半,大仔4歲半,細女3歲。

大概一個月前,我開始覺得c6有古怪,個電話成日機不離 ...
唔通機不離身就係出軌第一步?

豬仔嘜    發表於 16-3-5 06:14
pandababy1127  死啦,佢長期對住   發表於 14-8-6 02:21
MORIMORIMORI    發表於 13-10-29 20:29
hohobabygood  yes  發表於 13-9-12 20:53
JJYau  一定係  發表於 13-8-23 17:38
jspregnant  我驚.....我C6真係機不離手架.....  發表於 13-8-13 18:00
CurrySo  可以咁講,多數係!  發表於 13-8-9 16:43

複式洋房

引用:Quote:LamSiuLoBo+發表於+13-8-9+09:30+講

原帖由 reatrice 於 13-08-09 發表
唔通機不離身就係出軌第一步?
自從有了智能手機後,容易被人發現,所以机不離身係第一步囉

大宅

BK Milk勳章

大槪嘅內容相信大家都估到!冇咩好情慾嘅對話,初頭睇會以為係c6溝女中,因為响msg入面冇睇到個c6提給過自己有老婆仔女,反而知到個女仔係有男朋友,但係關係就唔係咁好!個c6仲好關心佢,話有啲咩唔開心可以同佢傾,佢可以做個女仔嘅「暫借溫柔」睇到呢到我已經睇到人都震埋,點解我老公嘅溫柔可以分俾第二個女人?佢所講嘅「溫柔」又去到咩程度呢?嗰一刻我真係唔敢諗落去!

我知道自己一定要睇多幾次啲msg先可以推測得到佢兩個去到咩程度,所以我將啲msg影底咗落嚟慢慢睇多幾次!

初步歸納:
1)個女仔係响c6成日去嗰間酒吧到做partime嘅
2)個女仔自己有男朋友
3)個女仔亦都知到c6有老婆仔女(因為成間bar都知我老公係「湊仔公」,所以唔可以早出去飲嘢,要等啲細路瞓晒覺先出得!)
4)個女仔都知道唔可能同c6有咩長線發展(msg:你同我之前35歲個ex一樣,好識關心人,又著重溝通!但係又唔可能一齊!)

本來我都覺得佢哋唔係去到太深入,好似發現得好早咁。咁我同個fd呻完喊完,就走咗出街,因為我唔知點面對c6,我一定唔可能當冇事發生過,又怕自己情緒不穩而講咗一啲傷害性同冇灣轉嘅說話,所以都係選擇避一避先!

落到街,我再睇下啲msg,竟然俾我睇到一句令我崩潰嘅說話。。。。。。。

禁止訪問

大宅

引用:大槪嘅內容相信大家都估到!冇咩好情慾嘅對

原帖由 LamSiuLoBo 於 13-08-09 發表
大槪嘅內容相信大家都估到!冇咩好情慾嘅對話,初頭睇會以為係c6溝女中,因為响msg入面冇睇到個c6提給過自 ...
好心急想知道講乜?覺得你EQ好高,掉轉係我早就鏟醒c6,佩服你希望你地走出困局回覆正常生活

首頁
12345...52

尾頁

跳至