夫婦情感

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

回覆樓主:

我接受唔到,我覺得無不良嗜好係好基本。。選擇伴侶果時就要了解佢有冇呢種習慣,如果有,就唔應該自己中個頭埋去。。如果佢講大話,甘就更加唔應該一齊。。。確實叫雞男人數量唔少,但唔等於我地就要屈就搵件甘既垃圾。。最多轉人轉到岩為止

茶類愛好者    發表於 22-5-11 19:33

大宅

大部份是指超過50%,我看則未必,假設100萬人試過也只是35%,香港成年男性約283萬人。只能說很多而不能說大部份。
叫雞睇你定義。前女友,一夜情,拖下手既算唔算?50個前女友玩世不恭VS只叫過一次雞發覺唔合適的邊個污糟啲?
兩人關係,有人只在乎金錢,有人在乎忠誠,看你們各自追求的是什麼,你自己取捨。

子爵府

真係難搞

珍珠宮

情願要個男人拍過好多次拖,都唔要個叫過一次雞嘅男人!

珍珠宮

珍珠宮

洋房

lLisal 發表於 22-5-10 18:40
如果你地知道自己男朋友或者老公係未識你前單身既時候有叫雞,揼邪骨,搵SP你地又接唔接受到?
...

唔會 另一半有潔癖

伯爵府

回覆樓主:

婚前婚後都不能接受.
叫性服務好似酒煙毒品咁, 會上癮.
會去戒係有可能,除非其動力over其瘾需要.
如果未結, 慎重考慮吧

伯爵府

回覆樓主:

婚前婚後都不能接受.
叫性服務好似酒煙毒品咁, 會上癮.
會去戒係有可能,除非其動力over其瘾需要.
如果未結, 慎重考慮吧

茶類愛好者    發表於 22-7-14 11:53

子爵府

2024年龍年勳章

如果你地知道自己男朋友或者老公係未識你前單身既時候有叫雞,揼邪骨,搵SP你地又接唔接受到?
...

No
Life must go on

珍珠宮

回覆樓主:

結得婚你預左要接受佢嘅過去,接受唔到就唔好扮大方~
其實我明白單身男人有生理需要,你情我願無咩好講,但我自己就係點都怕污漕lo....唔會撻著,又點會結婚~

茶類愛好者    發表於 22-7-15 11:50

民房

...

唔好話係單身,就算婚後至中年男人大部份都係有接觸過的,心理上及生理的需要推使佢做有違背良心及背叛愛侶的行為!
心理及生理上的確係背叛了,但心底裡仍然是愛家人及太太,男人非常兩面人⋯
雖然好多女仕唔明及唔認同我的癈噏,但是實就是這樣,只不過男仕去的只有不同的地方活動⋯
曾經在一間邪骨場,最近的7(emoji)️份,地方细細,4間房子,但客人多過一個髪型屋的生意及人流量,什麼型人仕都有,很多還是有學識及住家男人呢⋯
包括我自己。

珍珠宮

da-ling 發表於 22-7-18 11:20
唔好話係單身,就算婚後至中年男人大部份都係有接觸過的,心理上及生理的需要推使佢做有違背良心及背叛愛 ...

其實女人都唔想成世人對住一條佬,仲要愈老愈樣衰,身體機能差要老婆照顧! 理得你地D雞蟲愛唔愛老婆,其實老婆一早唔愛你,係因為社會責任同仔女先將就住同你一齊,咪去叫雞囉,唔CARE你架,老婆一早唔想同你搞,你記得俾錢俾家用就得,唔好要老婆同你搞.......其實好多女人一早想老公快D死,唔使照顧老男人,想去搵小鮮肉,幾時輪到你

男人唔好自視過高,你以為自己係人類高質量男性-------吳彥祖?? 你照下鏡啦,使唔使借比你??

珍珠宮

唔好話係單身,就算婚後至中年男人大部份都係有接觸過的,心理上及生理的需要推使佢做有違背良心及背叛愛 ...

其實都有好多女人係外面偷食,個肚都唔係老公架,但D男人成日覺得自己女朋友/老婆對自己好專一,好愛自己......

你醒下啦,女人偷食一定精過男人,男人仲覺得老婆係好老婆好媽媽,不是一家人,不進一家門,你係咁,睇怕你女人都偷食過好多仔,記得戴袋呀,綠色好襯你

珍珠宮

你應該慶幸依家一夫一妻制,你先有機會有女人,如果唔係,D女人去曬 TOP 10% 男人 都唔會輪到你,仲唔感恩......你女人情願做吳彥祖第100個女人都唔會輪到你!!

男爵府

回覆樓主:

如果計有冇叫過我覺得50/50,如果計keep住有叫10-20%

大宅

排住隊嚟,乜你唔覺得好污糟㗎咩?

伯爵府

honeyyuki-2021 發表於 22-7-18 23:14
排住隊嚟,乜你唔覺得好污糟㗎咩?
嘩!諗起個場面都想

大宅

茶類愛好者 發表於 22-5-11 23:15

如果一定要揀,咁寧願佢叫雞,起碼無感情,話走就走

珍珠宮

Winnieho1004 發表於 22-7-18 23:50
如果一定要揀,咁寧願佢叫雞,起碼無感情,話走就走

我唔得,我會覺得呢d男人純粹被性慾支配、無法克制自己性慾!真係好禽獸,我對男人有精神層次要求……

我情願佢之前有感情拍過好多次拖而有性行為而唔係叫過雞!

首頁
12345...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊