心聲留言

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章

Re: 時光倒流70年~(69年-79年)媽咪請進(Part VIII)~

係呀..真係咁扺...本來想去TT3..出名D..但要$3980...優惠價都要$2388...我試呢度係人介紹的...佢0係yahoo拍賣都有登架...見好多人整過都滿意...咪試下0羅...又唔係美容院..唔怕sell野...上去佢屋企整的...個幾鐘就搞掂 整完又唔會又紅又腫...唔會好異相的... 整完我仲走去行商場

子爵府

Re: 時光倒流70年~(69年-79年)媽咪請進(Part VIII)~

唔好咁喇,諗諗點樣慶祝父親節! :lol:

子爵府

諗起我d大假就係奉獻晒俾我對仔d 考試到, 就真係慘喇, 平時冇咩野我都唔會放呀, 我諗住儲多d大假, 萬一公司炒我都要補d大假錢俾我嘛 不過我年年都冇剩大假

子爵府

Carol~

咁痛唔痛ga?

子爵府

vivi_vivi~

你公司d 大假可以 accumulate ge咩?

子爵府

父親節冇慶祝活動喎, 我地已經同爸爸講左要推遲同佢慶祝, 事關係考試高峯期....

至於我o個件就唔駛啦, 我咁辛苦, 佢係母親節都冇表示啦 ,
到左父親節, 我又要同仔溫習, 我真係睬佢都儍呀 :tongue:

珍珠宮

醒目開學勳章

我唔覺得痛... 好似針拮...

子爵府

針拮都唔痛?
我好怕痛ga! :mrgreen:

carollam310 寫道:
我唔覺得痛... 好似針拮...

子爵府

可帶14日, 不過每人最多都係14日大假咋 ,
我有d同事真係可以成年唔放假架, 又咁講d sales 平時出去攪私人都得啦, 駛嘜下下請假丫, 我地d 女仔就要坐定定係office, 咪唯有有咩事都要請假囉....

子爵府

sandy,

唔係好痛架咋, 不過我諗妳都冇 "冇眉之苦" 啦, 咁就去攪啦..

carol,

我好心急呀, 快d 攪個gathering la.....

其實我真係好貪靚架 :mrgreen:

子爵府

vivi_vivi~

我老公喺母親節都係冇表示,不過...... 我通常会買咗自己鍾意ge嘢後,問佢攞返錢! :mrgreen:

子爵府

oic~ 起碼你可帶d 大假到第二年,我哋公司要年年清哂d 大假ga,唔放就冇ga喇!

vivi_vivi 寫道:
可帶14日, 不過每人最多都係14日大假咋 ,
我有d同事真係可以成年唔放假架, 又咁講d sales 平時出去攪私人都得啦, 駛嘜下下請假丫, 我地d 女仔就要坐定定係office, 咪唯有有咩事都要請假囉....

子爵府

sandy,

我都化喇, 我老公買野俾我只會揀佢鍾意o個d 買俾我, 又唔捨得買貴野俾我, 我成日同佢講, 買野俾人係要買對方鍾意ge 野, 唔係買妳鍾意ge 野, 講得多我都放棄, 咁佢咪得呈囉, 慳番唔駛買

子爵府

vivi_vivi~

你老公咁都得!

珍珠宮

醒目開學勳章

冇野痛得過生BB呀...我好忍得痛架 生女都唔覺痛...我好強架

子爵府

Carol~

你真係好強呀!
我生BB prefer 開刀,我忍唔到痛ga! :mrgreen:

珍珠宮

醒目開學勳章

我老公仲搞笑..佢以為個個女人都鐘意鑽石,,LV...Gucci....所以會買呢D比我...但呢10年黎...冇問過我鐘唔鐘意呢D野.....

子爵府

其實買LV 我都唔捨得架, 咁咪同佢反應囉, 點知佢仲唔捨得過我, 佢好慳架 (不過係對我囉), 咁我咪算囉, 我就一定唔會自己買架喇, 佢唔送就算....

珍珠宮

醒目開學勳章

我都好孤寒自己架....買條裙比個女三四百蚊我諗都唔諗....反而自己買三四十蚊野都唔捨得

子爵府

carol,

我地只不過係正常mummy ge 行為jer ,
d mummy 就緊係寧願買俾仔女慳自己架啦.

首頁

尾頁

跳至