使用意見

跳至

首頁
34567...21

尾頁

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

打卡

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:lailaiha+發表於+12-9-8+20:57+人係

原帖由 edea 於 12-09-08 發表
妳想表達乜野?
我只係想起之前見到大臣發表過一段話,回文果刻打左出嚟炸,無任何影射或不敬。

~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+edea+於+12-09-08+發表妳想表

原帖由 lailaiha 於 12-09-09 發表
我只係想起之前見到大臣發表過一段話,回文果刻打左出嚟炸,無任何影射或不敬。

...
sorry先,我唔知有無記錯係咪大臣講嘅。但我記得係高層講的😄

~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

珍珠宮

叻叻勳章 畀面勳章

回覆:餅主,你又話吾會再移post, 而家又移post, 搞到我地冇得學野!

終於知真相

大宅

畀面勳章

回覆:餅主,你又話吾會再移post, 而家又移post, 搞到我地冇得學野!

原來係拱

子爵府

唉!魚生眞係變魚生了。。。不過問心,我覺得篇嘢洗腦成份極高,雖然佛牌D嘢有人鍾意有人唔鍾意,但都唔應該誇大其詞。我相信效果係來自心理。請牌都係求安心求寄託。但我處於相信与不信邊緣。我有諗過請但怕麻煩冇請。不過我眼見個樓主每次都係自己回覆自己post令到個post處於頭幾名達到宣傳效應。就有所懷疑。。。。

觀其言、察其行、知其底、方識其人。

禁止訪問

王國長老

王國長老

mrsright 發表於 12-9-9 08:39
你想表達d乜野 ?

什麼是煽動成份 ? 是不是說我煽動 ?
在自由講場回應了妳的問題.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

禁止訪問

引用:唉!魚生眞係變魚生了。。。不過問心,我覺

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

畀面勳章

引用:個post梗係Hit,一百版有三十五版係個樓主係

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

本站為討論親子話題而設,所以有關泰國佛的帖已被移除,亦請不要再在BK討論這類話題。

大臣
現在的國民很好招呼...

男爵府

引用:本站為討論親子話題而設,所以有關泰國佛的

原帖由 大臣 於 12-09-09 發表
本站為討論親子話題而設,所以有關泰國佛的帖已被移除,亦請不要再在BK討論這類話題。

大臣 ...
為討論親子話題而設咁係咪要del哂所有冇關係既post?點解淨係del我地個泰佛post?可以解釋下嘛?

大宅

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+大臣+於+12-09-09+發表本站為

原帖由 kammm_0520 於 12-09-09 發表
為討論親子話題而設咁係咪要del哂所有冇關係既post?點解淨係del我地個泰佛post?可以解釋下嘛? ...
我都願聞其詳,謝謝!

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:kammm_0520 的帖子

BK主要讓父母討論家庭親子關係話題,這個話題不太合適。

男爵府

引用:BK主要讓父母討論家庭親子關係話題,這個話

下 你咁講就得?
咁你點解淨係del我地個post?
而家我地講左啲咩要del?咸濕野?不雅用語?恐嚇字句?通通都冇喎!請問有冇個合理既答案點解要del我地個post!

別墅

大臣 發表於 12-9-9 18:58

大臣 ...
點解要移除?依家等同歧視WO

別墅

大臣 發表於 12-9-9 18:58

大臣 ...
媽媽有媽媽區,爸爸有爸爸區

咁THE KINGDOM有
自由講場使用意見志趣相投王國通告消費情報全民熱投官方團購時事熱話,咁時事熱話,全民熱投,係咪唔應該出現係BK呢?

大宅

畀面勳章

引用:BK主要讓父母討論家庭親子關係話題,這個話

如果似閣下嘅定義,BK好多版區都唔應該存在~
如果泰佛與親子討論無關,咁中國佛理、西方天主教/基督教義又同親子有關?八卦靈異之說都有關?
在下本於理性討論,亦希望有個合理結果~謝!

管理員

Haz 發表於 12-9-9 20:41
如果似閣下嘅定義,BK好多版區都唔應該存在~
如果泰佛與親子討論無關,咁中國佛理、西方天主教/基督教義又 ...
本站主要是親子話題,如果與家庭有關或父母或家庭日常有關的話題也按情況容許,部份宗教話題,如果是最普遍的那幾個宗教,我們都會容許,但其他的,都不適合在這裡討論。

謝謝你的注意。

大臣

首頁
34567...21

尾頁

跳至