潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 著日本衫

"日本衫"又換春裝喇, 有冇媽咪已經入貨呀??

大宅

HI HEI,

HOW ARE YOU LA.. I ALREDY BUY SPRING JAPAN
FASHION.LA..

男爵府

NamNamma
I miss you,
我未買呀, 因為店舖初十啟市, 但之前老板娘話一開, 就賣"春裝", 所以要下星期一先有得入貨呀. 到時唔知又用幾多$ ?

咁你買左 d mud?

男爵府

lolo 123,
所以我通常去"相屬"店舖買, 唔使比人呃. 而且有折頭. 不過我去過聯合睇過, 有好多都係日本貨 (made in japan). (電梯上一層個間.) d衫通常 one size, 但鞋款有分 (S, M, L or 36, 37, 38等), D鞋好型架.

lolo 123
我頭先去過聯合廣場,見到有啲成套有連身裙及外褸都係賣三佰元,其實日本衫大致分咩碼?同埋我好驚買左啲跟本唔係日本的!

男爵府

NamNamma
我今日食飯時間, 已經去左辦事(買春裝)啦.

嘩, 春天即係春天, 顏色不知幾鮮!!!!

衫:我就買左彩色(穿loan)針織背心襯衫, 短袖皺布恤(+少少喱士嶺)
褲:4個骨直桶牛仔褲, 日本運動褲(褲廊個度"dum dum地")
(我等正月過左, 我就會買埋對桃紅色波鞋)

子爵府

禧禧媽,
total用左幾錢呀?

男爵府

高比
只係 $600 (因老闆娘比折頭我)

別墅

係旺角買日本衫貴咁多.我買開個間舖同旺角一樣款平$100-$150.我冬天買左件褸係 旺角登打士街買要成本$700.但我買開的舖只係$500.所以最好不要去旺角買一定貴

大宅

Hi gladis,

You buy at really cheap price bor Where is the location, could you tell me, thanks!

複式洋房

i interest it, pls tell me where it is

男爵府

HeiHeiMa,

Where can I buy the Japanese cloth as Tai Kok Tsui, which plaza??
How are you?

男爵府

gladis(bb)
係呀, 如果係旺角買, 真係會貴D. 同一款, 可能會貴1/3.

lovelove, petitfairy, Littlebaby
Pls check PM

大宅

禧禧媽,

嘩,好抵 LA.. TOTAL : 600.00 2 SHIRTS + 2 褲, 我買左 3 PCS HKD 570.00

TKS.

大宅

Can you PM me the address please?
Christy同Daddy講:Daddy你真係好靚仔! 8-)

大宅

禧禧媽
I didn't receive the PM, could you send me again?

男爵府

NamNamma
好叻呀, 終於打到中文字. 可能因為買開, 所以老闆娘收平我啦!
我尋日又見到有件褸(好似D孖襟"乾濕褸"咁, 有圓點圖案, 色彩鮮艷, 長度過pat pat, 好有"日本feel"), 都係$280.00咋, 但因為我有太多衫, 所以今次冇買. 反而買左對"便服鞋", 盛惠 $190.00. [size=large]勁抵 !!

petitfairy, Jennchung
Pls check PM

別墅

Hei ma ma,
pls check your pm.
我中文名學勤,英文名係Howard,香港山頂嘉諾撒醫院面世。 27/7/2005-weight:12.9kg, height:86cm 17/9/2005 - weight:13.5kg, height:89cm 1/4/2006 - weight:14.3kg, height:93cm

大宅

NamNamma ,

可不可以給我店鋪地址,我以前都有著日本衫,不過結咗婚後就越來越肥,好多BOUTIQUE衫都著唔到,請問佢地有無大D碼日本衫,若我去買,會唔會敢平呢?

大宅

禧禧媽,

禧禧好 CUTE AR.. I LIKE IT.
我買 "乾濕褸" 單襟 BLUE COLOUR HK$ 240.00 好 靚,
AND I TYPE CHINESE VERY HARD AND SLOW. YOUR SHOES WHAT COLOR.. LA..LA..

TKS.

男爵府

NamNamma
多謝你讚禧禧 cute !!
如果你咁講, 我唸大家去開o既店舖, 應該差不多價錢.
我對鞋係啡色, 鞋身非常輕, 好舒服.
正.........

首頁

尾頁

跳至