潮流時尚

跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

Re: 包包兵團召集(part 8)

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

禁止訪問

禁止訪問

該用戶已被刪除

大宅

我以前都用新世界,我覺得ok架播。早排因為想零機價出部機俾阿媽,就將阿媽由數碼通轉佐去新世界,無聽到佢有咩投訴。平時打俾佢都吾怕打吾通,只係阿媽好似聾咁﹐成日聽吾到電話響。

你不如轉去數碼通,數碼通都好呀!!

chilli 寫道:
你地有無人用新世界 (手提)?
好唔好收?

大宅

我昨日行街又破財LA,買佐對鞋,慘。

ssassa 寫道:
bebu....緊係啦~ 有時我2日都無出過門口架~ kkkakkaaaaa

[quote]
hellobebu 寫道:
阿媽,無事出街小破財,都是一件好事。
[/quote]

大宅

係LA,你PORK佐去邊呀!!你仲咩玩潛水呀!!有無去有XX呀?

chilli 寫道:
我係最尾一個報到 tim :-(

禁止訪問

大宅

chilli 寫道:
我無打去問呀

等我下次叫我媽係美國幫我買條先

chilli..show條鍊幅圖比我睇下。 :wink:

男爵府

彤媽,
唔係呀..我用雙頻咋..
之前用開3..其實幾好用..不過我唔鐘意佢地接線生既服務..又架上換機..咪走鬼咗去轉台囉..開頭諗住1010都ok啦(我以前認為佢係最好架)...點知..原來而家勁唔掂.. 我每次同阿ssa講電話都差唔多會cut線..同魚爸講佢又話我部電話"垃圾"...妖...真係火都嚟.. 但係簽咗一年約而家仲有排捱.. :-( :-(

大宅

chilli...今日有XX打比我話返左好多新貨。我要d野都返左la。

阿lam有冇打比你?

今日同阿媽上左深圳 lor左梳化套,手功都幾好。我仲跟本日本雜誌做左兩條褲,一條迷彩,一條牛仔布。跟住搭地鐵去左萬象城,個商場好靚,賣d野都好高檔,我同阿媽去左可樂專門店,原來可樂出d 女裝T恤好靚!

禁止訪問

大宅

ssa...我成日都陪阿媽去街架!

大宅

bu...乜呢套扭蛋新出既咩?

仲有想問下你知唔知呢個邊度仲有得賣?

男爵府

Morning
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Good Morning All
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

早晨呀, 唔知我可唔可以加入你地既包包兵團呢

我都想知套包包扭蛋邊到有得賣呀

首頁

尾頁

跳至