心聲留言

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Re: 女人架步 之【博你一笑!】

禁止訪問

子爵府

andreaaaa782004 寫道:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,................////////////
我都唔知點解
其實依家成日上bk唔代表永遠都會
可能第時真係忙到上唔到
或者上bk上到興趣消失

好正常.我果陣都係,有一段日子好厭,所以失蹤咗成年,只係搵返d熟既出黎玩,見,飲茶,呢排唔知做咩,又咁有心情上黎喇!哈~~
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

子爵府

冇野
玩下之麻
唔講邊有得笑 :lol: :lol: :lol: [quote]
家熹媽咪 寫道:
[quote]
可能叫女人架步,小丸子止步 :lol:

做咩呀儀儀 , 咩樹唔開心! ?-( [/quote][/quote]

oic~ :mrgreen:

【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我梗係辛苦啦,辛苦到想死呀!~~D壓力大到不得了~~
我就係搵得少先咁問呀~~要講個種辛苦真係一匹布咁長呀~~
比利mama 寫道:
hahahaha

janet,

係喎你湊個 baby 辛唔辛苦呀.......
知你搵得多啦........
[quote]
janet 寫道:
咁快又去到第三頁~~~

你地知唔知而家出面幫人揍BB,揍過夜一個月要幾錢呀??
[/quote]
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

禁止訪問

子爵府

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?mode=viewtopic&topic_id=256005&forum=17&start=15&viewmode=flat&order=1[quote]
家熹媽咪 寫道:
[quote]
皇上咁你有冇留意
有男國民唔多黎女人攪佢地個架步

儀儀 :

唔知喎!冇人話我知,你點知架!?[/quote][/quote]

icic~~~ 唔緊要架! 人既野好緣既,唔係全世界都鍾意你,自己開心咪得囉! 睇開d

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有五千咁多??我而家得三千咋~~最嬲係新年阿B個阿媽放大假,咁佢要揍返,但就要扣我錢~~又唔係我話要放喎~~激死我喇~~佢仲要話問過人地出面係咁喎~~所以我想知究竟出面而家要幾錢揍一個囉~~
家熹媽咪 寫道:

[quote]
janet 寫道:
咁快又去到第三頁~~~

你地知唔知而家出面幫人揍BB,揍過夜一個月要幾錢呀??

唔同人唔同收費,一般5千幾倒啦!做咩呀!?
[/quote]
生死有命,富貴由天

禁止訪問

子爵府

放狗詔黎啦! ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-(

打錯字呀!係咪捉我d虱呀! :mrgreen: :mrgreen:

子爵府

皇上你以前讀文學架

冇有呀,做咩咁問??

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

儀儀 :

真係冇呀,唔怕老實講,我讀到中一咋!

子爵府

janet 寫道:
我梗係辛苦啦,辛苦到想死呀!~~D壓力大到不得了~~
我就係搵得少先咁問呀~~要講個種辛苦真係一匹布咁長呀~~

Janet :

萬事起頭難呀!人生既路太長喇!如果條路太平,咁做人就冇意思啦!唔曹心既,唔好放上心,唔想講既,試試寫日記丫,我以前都係咁,第時睇返,會覺得自己好傻,成日為d小時煩!

伯爵府

真係不吐不快~~

真係好得嬲,俾個三千蚊以為好多~~可以使死人,如果唔係俾面我阿哥真係睬佢都傻,由未出世已經話俾我揍,到出左世都係講梗,點知今個月頭同我阿哥鬧交,分開左住,跟住話想請工人,因為想見阿B多D,我當然唔太想啦,點知個工人好唔好架,咁最後都冇請,點知過左唔夠一星期,佢又講,我真係嬲到呀,我老公仲問我阿哥,你地係唔係覺得好好玩呀,一係就快快請工人,唔好拖住我老婆出去搵野做~~仲要話佢你地唔好事冇大少都打電話黎啦,咁樣會令人好大壓力架,BB梗有唔訓既時候架啦,我老婆又點知佢點解唔訓喎~~幫你揍出揍入已經好辛苦,你仲要咁既態度對佢...過左幾日,我阿嫂又同我講,叫我幫揍返全日,仲話之前D語氣可能重左!!咁我都算啦,因為個個係我姪女,我都想幫佢揍~~點知尋日我阿哥打黎,佢話你阿嫂話,佢放假個幾日要扣返你錢喎,佢問過人地,出面係咁架,我即刻話咁佢有冇問埋人地出面揍一個BB要幾錢呀??佢要同我計,唔該佢計返足俾我囉~~我阿哥話算啦,你由佢啦,個一千蚊我俾囉,我話而家唔係邊個俾既問題,咁樣扣錢就唔岩啦~~我話係唔係我想請假只要扣錢就得呀~~跟住我話你地鍾意點咪點囉~~跟住我CUT左佢線,激到我呀~~再打俾我老公話佢知,佢話算啦,當睇清楚佢囉,以後樣樣計到足囉~~唔好蝕俾佢~~
而家知道幫人揍仔真係唔易,D壓力大過返工,又驚唔知會唔會一陣人地阿媽覺得個B瘦左,揍左返去,唔肯訓又打黎~~再唔係就唔得閒入黎揍,一句唔該就可以叫你揍埋出去~~唔通做細既真係冇得SAY NO....
阻你地咁多時間tim~~真係唔好意思喇~~
生死有命,富貴由天

禁止訪問

子爵府

janet 寫道:
有五千咁多??我而家得三千咋~~最嬲係新年阿B個阿媽放大假,咁佢要揍返,但就要扣我錢~~又唔係我話要放喎~~激死我喇~~佢仲要話問過人地出面係咁喎~~所以我想知究竟出面而家要幾錢揍一個囉~~

有架!我個fd 佢媽咪都係咁揍,5千幾包3餐,教埋功課,幾好架!

子爵府

冇呀
我覺得你文周周
有時皇上你講d野我唔多明
好似好深奧咁

哈~~~~~唔係化,咁鬼易,咁都唔明,儀儀,到你! :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至