故障報告

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 21g 於 10-10-28 10:54 發表

第一句 : 抱歉

第二句 : 正在搶修

標準答案

我知你唔係問我

係我多事

無野做

發牙痕

唔使理我
咁你快快攞個水晶球出黎玩下先啦。

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

侯爵府

啲錢唔係咁用架﹗
原帖由 牛精仔 於 10-10-28 10:21 發表
唔該set up 返個屬於自己嘅server啦 !! 國王又唔係冇錢, 做乜咁多年仲寄人籬下....

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 jolo 於 10-10-28 10:58 發表

咪係囉 ~~~
唔係一次半次、一日半日, 近排都係咁呀 ~~~ ... 好耐哪 ~~

搞到我夜晚去唔到傾偈, 脫哂節、答唔到咀~~~ ...
唔止夜晚, 宜家日頭都係咁呀:;pppp: :;pppp: (我呢d冒住生命危險偷雞上bk架嘛)

翡翠宮

好媽媽勳章

牛, 借個位... 最多欠你 幾條草.....

有無人可以話我知, 點解 左邊隻 dog dog 變左大花面 ??? 我已經 試過 改細幅 d , 都係花哂....
隻 dog 恰眼訓o者...
應該點搞 ???

男爵府

原帖由 牛精仔 於 10-10-28 11:01 發表
咁你快快攞個水晶球出黎玩下先啦。

玩緊,好似話,要我地交會費

翡翠宮

好媽媽勳章

原帖由 牛精仔 於 10-10-28 11:03 發表
唔止夜晚, 宜家日頭都係咁呀:;pppp: :;pppp: (我呢d冒住生命危險偷雞上bk架嘛)

大臣為你好.... 咋 ~
工作時工作 ...

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

我覺得BK好正常 (慢)

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

琥珀宮

原帖由 jolo 於 10-10-28 11:06 發表

大臣為你好.... 咋 ~
工作時工作 ...
返工係副業, 上bk先係.....

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

好慢!!!!
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

琥珀宮

原帖由 21g 於 10-10-28 11:05 發表

玩緊,好似話,要我地交會費

如果佢冇哂d廣告阻頭阻"世", 我願意交少少會費

琥珀宮

原帖由 jolo 於 10-10-28 11:05 發表
牛, 借個位... 最多欠你 幾條草.....

有無人可以話我知, 點解 左邊隻 dog dog 變左大花面 ??? 我已經 試過 改細幅 d , 都係花哂....
隻 dog 恰眼訓o者...
應該點搞 ??? ...
可能你個gif太"複雜", bk處理唔到

琥珀宮

原帖由 patwong 於 10-10-28 11:02 發表
啲錢唔係咁用架﹗
唔係應該還富於民嗎.....

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

冇心機

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

E+慢到日日都想 BK no快啲no快啲.

禁止訪問

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

唉......no個發表景用了3分鐘先no完.

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

原帖由 牛精仔 於 10-10-28 11:10 發表
如果佢冇哂d廣告阻頭阻"世", 我願意交少少會費

水晶球話:無廣告,每位要交7300蚊年費,每日20皮

男爵府

講個故事比大家聽

話說有班圍內吹水友,係大壇搞事,話多廣告,無自由,server慢,卒之搞左個小壇,
標榜可以亂吹,講粗口,任賣廣告,自由自在,新樂園,仲衰到係大壇暗中拉客,好在天有眼,佢地玩唔得好耐,就瓜壇,成個server塌左, 用神丹,點搞都搞唔起

講到依度,真係笑到我碌地,小壇人以為搞個場,好易,當初係度嘈邊巴幣,呀之呀左,依家就知啦

琥珀宮

原帖由 emmypun 於 10-10-28 11:07 發表
我覺得BK好正常 (慢)
呢位國民, 睇黎唔打算交會費....

首頁

尾頁

跳至