潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

引用:Quote:原帖由 bb081090 於 15-05-15 發表琴

原帖由 tpcmela 於 15-05-15 發表
t直頭無通知我幾時寄
我尋日問lace 裙佢話要下星期一,我朋友啲衫就齊哂

琥珀宮

bb081090 發表於 15-5-15 10:10
同意客人係無理, 但做得生意咩人都會見到.唔應該EQ咁差, 有D野對住朋友親人講咩都得,.
但對客就唔可以. 出 ...

佢肯定覺得自己啱哂,所以想放上網搵支持者,其實一單生意啫,賺唔到咪賺第二單囉,個客可能會買第二件,佢咁樣個客點都唔會再幫襯啦

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

黃花花 發表於 15-5-14 15:47
你吹左差唔多90000 分喎
點會唔識講野
可以唔講, 淨係睇....

侯爵府

引用:Quote:原帖由+tpcmela+於+15-05-15+發表t直

原帖由 yukiyukipang 於 15-05-15 發表
Lace裙應該唔係我個條~我訂左250個條
Mj lace我一早買左

琥珀宮

CHIHIMNAM 發表於 15-5-15 10:31
can tell me which shop?? thanks
貓馬橙貓橙(英文)韓國女裝

禁止訪問

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章

引用:今朝送完女上校車,過左數比🍋同小K

原帖由 Jazzybaby 於 15-05-15 發表
今朝送完女上校車,過左數比🍋同小K. 期待
我都過左$俾🍋🍋

禁止訪問

琥珀宮

kayannn 發表於 15-5-15 10:41
回覆 tansyneko 的帖子

米係LOR, 我見個客開頭都好聲好氣話下次去佢鋪睇~~

啱啱睇哂佢哋D對話,但個客要佢即刻覆,又好似有點兒那個,有時D網店即刻覆到係啱啱在線啫,唔係下下問對方都會在線...同埋唔明點解講講下退錢又變要貨?

但個店主公開人哋個FB就唔係咁好了,應該遮住...同埋遇到咁煩的客,拿拿聲退錢俾返對方打發佢走就算了,無謂嘥時間同佢玩...

兩邊都...

大宅

勁無聊, 岩岩發現我fb其中like左2間鋪, 唔同名, 但買既衫同skincare既description同價錢一模一樣, 係post既日期有先有後勁無聊啊我~~~

男爵府

引用:開心些牙,之前講過淘左兩對v(我用電話腥

原帖由 bb081090 於 15-05-14 發表
開心些牙,之前講過淘左兩對v(我用電話腥唔到link)聽朝補比你地,好滿意呀

...
Any flat available? Can I have link? Thanks

大宅

我要開名喇, 大家小心FB 呢間Dazzle Novelty, 我5月4日問清楚晒係有現貨, 過晒錢比佢, 一路無消息, 5月8日我 FB message問, 佢遲遲都唔覆, 要我再追, 佢先話岩岩寄出左, 到5月12日我問多佢一次係咪真既寄出左, 佢又話我呢一兩日可能會收到卡仔叫我去郵局攞, 到今日5月15日, 我連一條毛都無收到囉, 我仲要係加$10寄公司地址, 我公司係幾層樓, 郵差會直接一袋郵包送上黎公司, 公司同事會有人專責分門別類, 根本無可能收到張咩卡仔, 我今朝message 佢地話我乜都收唔到, 直頭連覆我都無囉. 我都好似大家咁成日online shop, 估唔到第一次幫襯呢間就黑仔成咁. 所以叮囑大家小心呢間Dazzle Novelty, 佢TST都舖頭

大宅

yukiyukipang 發表於 15-5-15 10:33
最緊要佢有回覆有交帶,最怕追到死都唔覆果啲,好似黒店咁

大宅

pachan 發表於 15-5-15 14:49
我要開名喇, 大家小心FB 呢間Dazzle Novelty, 我5月4日問清楚晒係有現貨, 過晒錢比佢, 一路無消息, 5月8日 ...
嘩!咁有現貨又真系耐咗小小,你咪嚇佢話會去消委會投訴,佢可能會即覆

琥珀宮

pachan 發表於 15-5-15 14:49
我要開名喇, 大家小心FB 呢間Dazzle Novelty, 我5月4日問清楚晒係有現貨, 過晒錢比佢, 一路無消息, 5月8日 ...
你去PART7 POST呀,PART6已經無咩人回覆大家未必睇到

洋房

回覆 bbhappy2009 的帖子

我可以加入嗎

首頁

尾頁

跳至