故障報告

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

我剛發覺我有個回覆真係食咗

水晶宮

畀面勳章

特派員 發表於 23-8-18 10:47
各位,十分抱歉,現時的情況是 : BK app 是可以回覆到的,不過回覆某些主題時 ( 不是所有 ) ,按發布後,並 ...

请问点解我收到回复通知,但click入去乜都冇
attach1/tmp/phpGjCtHN

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

特派員 發表於 23-8-18 10:47
各位,十分抱歉,現時的情況是 : BK app 是可以回覆到的,不過回覆某些主題時 ( 不是所有 ) ,按發布後,並 ...

咁請問網頁版回覆出唔到係咩問題呢?
好似十萬一個月就係呢啲質素呢個post
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23691003&page=3&pid=368743604#pid368743604

去到第三頁,第60個post就已經唔可以再回覆了。
最好笑係主頁面顯示,呢個post有50個回覆,問題係主頁顯示最後回覆既會員,
唔係第50個post亦都唔係第60個post嘅回覆者!
因為最後回覆嗰位會員係喺13分鐘之前,而第三頁嘅第60post係一個鐘頭前!

其實可唔可以話俾我哋知,究竟你哋仲需要幾耐先至回復正常到?
成日興致勃勃打咗回覆發覺出唔到,比見到啲人不停回覆洗版更加令人感到挫敗。
如果要正常回覆,要用你哋個Apps,咁我可能考慮係咪真係嚟B K當個遊客⋯⋯

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

lovelybaby2015 發表於 23-8-18 11:30
请问点解我收到回复通知,但click入去乜都冇

你好,請再嘗試,謝謝 !

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

observer 發表於 23-8-18 12:01
咁請問網頁版回覆出唔到係咩問題呢?
好似十萬一個月就係呢啲質素呢個post
https://www.baby-kingdom.com/ ...

你好,以上的主題已可以了,我們正在努力跟進有關問題,不便之處,請見諒 !

寶石宮

2024年龍年勳章

love2talk 發表於 23-8-18 08:33
係咪Short到而家仲未入到?

係呀
幸福可以好簡單

超級版主

超級版主

回覆樓主:

陸續正常返架啦,回到帖,睇到自己個回帖,又無重複,係post數有d亂,應該好快都ok

首頁

尾頁

跳至