嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 chuikee 的帖子

因為我個仔係面有濕疹,身無,如果沖完涼我就同佢用濕紙巾抹完面就搽,其餘時間就咁搽。。。

珍珠宮

畀面勳章

我個女只係兩隻手背有濕疹

用了半年椰子油都没效. 現在我都有keep住當潤膚给她用,但加了甜杏仁油

開始嘗試晚上给她敷一整晚蜜糖,試了兩晚,開始没有痕,希望有用.

別墅

Mitch 發表於 12-4-12 22:14
致想要藥方的媽媽:

已經全部PM給你們, 如果未收到,可能係我漏左, 請再REMIND我

Hi Mitch,

Pls PM 藥方, thanks a lot!

別墅

引用:Thank+you+ar!++我仔仔用椰子油唔係好得,+

原帖由 Rhonda.T 於 12-06-11 發表
Thank you ar! 我仔仔用椰子油唔係好得, 最後, 我都帶佢睇咗個皮膚科醫生, 而家總算好好多, 不過, 有時 ...
你搽的藥膏有類固醇嗎?

別墅

引用:我都去左city+supxx買喇,沙田嗰間,初初見

原帖由 Mitch 於 12-04-11 發表
我都去左city supxx買喇,沙田嗰間,初初見貨架得一款椰子油,成樽意粉醬咁大樽,嚇死我,後來問售貨員,佢 ...
可否pm藥方给我呢,謝謝!洗面可以嗎?

禁止訪問

洋房

回覆 Mitch 的帖子

你好! 請PM藥方給我,謝謝!

版主

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

如欲提供/索取資料,請直接pm有關會員。如再有會員留下pm或email等相關字句,本文將會被關閉,謝謝合作!

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

伯爵府

引用:想要沖涼藥方嘅媽媽,pm我嘅已經覆晒,至於

原帖由 Mitch 於 13-02-02 發表
想要沖涼藥方嘅媽媽,pm我嘅已經覆晒,至於喺度留言嘅我未覆,因為……太亂,我唔知邊啲覆左,邊啲未覆…… ...
我都要沖涼藥方

男爵府

畀面勳章

引用:致想要藥方的媽媽:已經全部PM給你們,+如果

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

首頁

尾頁

跳至