影視娛樂

跳至

首頁
23456...35

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

stagea 發表於 24-4-16 13:10
睇左啦...幾好睇! 男二成日阻住哂
泳池邊KISS
重要時刻, 佢就出現

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

mr.bb 發表於 24-4-16 14:35
如果換黃寅燁(韓書俊)做男二, 有冇得同男一坎下呢?
呢套個編劇就係女神降臨嘅編劇喎。 當年女神, 我係書俊派架.

寶石宮

miu~miu 發表於 24-4-16 14:24
男二個樣太成熟
男主91, 女主96, 男2 97年架.

寶石宮

stagea 發表於 24-4-16 13:47
真係阻住哂, 個樣仲要好嚇人下!! 成日都近鏡, 白面得好緊要

男主太正! 任何一個男出嚟都無得比:i ...
我覺得男2個髮型唔知想點.

寶石宮

miu~miu 發表於 24-4-16 16:23
男二得27 咁無辦法, 只能怪男主太得天獨厚
係呀, 佢叫女主做姐姐架.

寶石宮

mr.bb 發表於 24-4-16 16:35
我都係書俊派呀, 唔怪之得男二有D書俊影子, 原來同一個編劇, 但呢部男二太土
...
如果寅燁做泰成, 我可能有選擇困難症喇.

寶石宮

今晚
attach1/tmp/php8J6wrC
attach2/tmp/phpQCBqzj
attach3/tmp/phpsn6EH0

寶石宮

fanny590 發表於 24-4-16 19:29
男2 97年???? 如果講佢係87年, 我都信

今集小率記起當年救自己嘅係善宰,善宰原來真係一直記得小率,電台故意打俾佢,天橋上都係找她,亦目送她回家

寶石宮

mcyw888 發表於 24-4-16 23:18
女主係男主屋企訓著笑c

佢猛叫d 未來明星結婚來令時間停頓好好笑

寶石宮

昨晚嘅意外係咪因小率穿越而改變?

原先佢俾司機撞,落左水,善宰救佢,但人救到腿就沒了。

昨晚司機一樣出現,但扭鈦走 , 小率一樣落水,但善宰救左佢 , 佢完全安全。

咁係咪小率最後無癱??

寶石宮

은우수호 發表於 24-4-16 19:00
昨晚嗰集,最正係男主飛吻,超可愛!
你覺得個劇似唔似女神呀?

寶石宮

mcyw888 發表於 24-4-17 08:13
女主真係好生鬼,好想快d睇下一集
佢氹泰成個自拍video, 真係土到

寶石宮

mcyw888 發表於 24-4-17 08:14
男2個樣都麻麻
同惡女好襯

寶石宮

iwff 發表於 24-4-17 08:51
第4集睇完, 我有D 都唔係好明和混亂, 覺得好似"想見你" 咁改變左D野, 但又改變唔哂。

1. 善宰自殺時又望 ...
我都未明得晒架.

1. 善宰自殺時又望住和小率的合照, 原來一直認得她? 善宰為小率而內心一直好痛苦〉〉我估小率未穿越前, 係無合照, 所以如之前只係單戀15年。但佢亦真係當年係車禍救小率嘅人(留意一點, 未穿越前, 救小率嘅善宰衫同穿越後 救小率嘅衫係唔同)

2. 小率問媽媽邊個救她, 媽媽又好似有D隱瞞?〉〉 我估當年小率係接受唔到癱, 所以佢覺得善宰救佢做咩呢? 生不如死, 所以媽媽隱瞞。

3. 善宰好友又想和現在的小率講善宰對不起她, 善宰做錯什麼呢? 唔通係善宰令她有交通意外跌落水而癱?〉〉我估係救到條命, 但救唔到腳呱. 因小率當年猛鬧企係門外嘅善宰. 以善宰性格, 佢可能覺得自己如早到一步, 可能小率7腳無事.

4. 當年小率的交通意外 (架車想撞過去又會突然轉鈦), 而變左醉酒佬出現令小率冇發生交通意外?〉〉我估改變左(我估乍)

小率訓左係善宰房地下及當年小率向男二表白的片段好好笑。男二我已盡量說服自己算OK, 但真係越睇越醜, 反而善宰的好朋友幾靚仔。

又要等一星期先有得睇了

寶石宮

mcyw888 發表於 24-4-17 09:58
係2008 年個時可能係咁土
女主做得好自然

寶石宮

網上見d 人整理左
attach1/tmp/phpQUD9ns

寶石宮

은우수호 發表於 24-4-17 14:10
唔似, 可能一睇男女主第一眼, 就覺得似一天端午.
同埋呢套覺得個設定悲慘啲.
修豪書俊派

寶石宮

은우수호 發表於 24-4-17 14:24
貼紙相俾面「心」嗰下好甜.

我都係最鍾意飛吻, 好似小朋友.
19歲少年, 我懷疑佢係初戀, 之前只識游水, 識鬼到女仔

寶石宮

miu~miu 發表於 24-4-17 14:36
係呀, 扮唔想影, 但個心不知幾恨影, 最尾個下真係好冧
我貪心D , 兩度我都鐘意:i ...
我反而覺得佢N次表白都實有野CLICK住好笑. 到34歲時想送小率回家都俾小率個歸密破壞左. 佢次次失望D 小表情好過癮.

寶石宮

刹青照
attach1/tmp/phpU70hnh
attach2/tmp/phpjFfNVQ

首頁
23456...35

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊